Amanda Sandvik

På senaste tiden
Det har varit tyst här på senaste tiden. Beklagar för det. Det är inte att jag inte tycker om att blogga, för det gör jag. Det är bara det att jag inte alltid gör så mycket kul. 

Men som ni ser på bilderna ovan har jag lagat mat, lekt med snapchatfilter, och köpt smink. I helg har jag varit på musikal, det var kul. Några av mina vänner medverkade och de var jätteduktiga (no surprise there). Detta betydde också att jag vistades i Vasa, vilket betyder att jag har handlat kläder, och liite smink. Den lilla runda saken ovanför det vill säga, jag tänker använda den som en bronzinghighlighter, det är en thing. Har också blivit ensamboende för en stund. Känns lite konstigt, då man vanligtvis har en partner som bor med en. Men han har fått jobb och det har inte jag. Det betyder att jag har spenderat mycket tid ensam. Jag har mest kollat på snygga tjejer som dansar på Youtube och ätit chokladkaka. Ska försöka lära mig dansa nu när jag är ensam, då ingen kan se hur pinsam jag egentligen är. Wish me luck!!
Ibland är det bra
Nu är jag här igen. Inte för att jag har så mycket speciellt att skriva om men jag skriver iallafall. Här i veckan har jag hängt mycket på loppis och säljer barnböcker, Bikbok fynd och besatta dromedarskulpturerför billiga pengar (bord nr. 80 @storloppis om det är något du söker). Jag har också umgåtts med vänner, det gjorde jag igår. Vi åt mat och sådant och gav grannarna en dos av Mamma Mia soundtracket, framfört av oss med tillhörande koreografier. Uppskattat när man är ensam och är rädd för allt, typ. Också uppskattat fast man inte är ensam, men lite extra liksom.
från igår då jag var fin och inte tvättade ansiktet med terpentin
 
Idag har jag ätit havrig frukost med sällskap, tvättat ansiktet med terpentin som for reals not just for the rhyme, cyklat, ätit pestopasta och kollat vines. Det är allt om jag ska vara helt ärlig. Jag ska också ikväll duscha och äta en glass jag har i frysen. Inte är det alla som har en så här spännande vardag, ingen orsak att vara avundsjuka. 
 
 

Jag har också just nu kommit ihåg att jag har en inlämninguppgift till jumppan imorgon och jag har ingen aning om var mina papper är lololol. Men imorgon ska jag simma. Jag har på senare år utvecklat en rädsla för vatten, men den har liksom gått om lite. Och det är mest öppet vatten jag fruktar. Man har ingen koll på vad som finns. Jag äger cirka tre böcker som talar om havsodjur och inte ska jag betvivla att åtminstone fem stycken finns i Larsmosjörna. De nafsar åt sig när man minst anar det, var man minst anar det. 
the truth is out there
gul och helt okej ful
Förra veckan fyndade jag några jackor på loppis. En svart trenchcoat för fem euro och en gul jacka med axelvaddar för lika många slantar. Den gula är lite kul. Den är för det första gul, för det andra är den ganska stor på mig och har axelvaddar. Jag ser ut som en liten gubbe. Men jag gillar det starkt.
Den får mig att se stor och farlig ut tänker jag mig. Inte alls som en liten tant påväg till den lokala mataffären efter kaffe och Mariannekex. Jag märkte också förra veckan att väggarna vid en liten bensinstation var jättefina. Pastelliga, vintaaage och riktigt sköna på ögonen.
Både idag och igår har jag köpt lösgodis. Jag ångrar inget och allt på samma gång. Jag matchade då min gula jacka med min banantröja. En syn för de svaga kan jag berätta. Jag slänger också in en bild från gymnastiklektionen i fredags för motivation och falska förhoppningar av produktivitet.