Amanda Sandvik

Skönheten och Åke
Nu är det söndag. Lite jobbigt tbh. Helgen har varit VILD. Jk, har ätit grönkålschips, gjort smoothies, blivit bogserad, och shoppat loss i Prisma med mamma. Jajjamensan, inte är det vilken dag som helst man har 2 liter Pepsi Max i kylskåpet, riktig lyxmat.

Försökte vara bloggig och snygg när jag gjorde min smoothie i lördags. Jag sökte efter fina glas eller burkar, ja något fiint att hälla drycken i. Det gick inte riktigt som jag tänkte mig. Det slutade med att jag hällde upp smoothien i två matchande glas med koprint som jag fick på Nordeakuppen typ 2007. Men det blev faktiskt en liten luring...det finns inga koprodukter alls i denna smoothie! Bara jättesockrig Alprokvarg.
(Queue Sherlock theme)
Bildbevis på koglaset och mästertänkaren och lurendrejaren Amanda Sandvik iklädd pricking morgonrock.
 
Åkte till alla våra hjärtans Vörå  på lördagen också, dock stannade bilen några gånger så vi blev bogserade den sista biten av en vänlig själ. Var trött as fuck så jag har varit som en sur gammal gubbe som bara vill sitta i skogen med en vitsbok och en smörgås för att få lugn och ro. Tycker lite synd om min familj. Har träffat katterna också,som typ är the highlight av att komma hem (sry mamm ://). Dock var noll av dessa katter på goshumör så jag fick tvångsgosa allihopa och nu tror jag att några hatar mig. Försökte få instagramvänliga bilder av kattfan men den såg bara ut som en religionslärare som typ heter Åke istället. 
 
Jag kallar denhär bilden Skönheten och Åke. Oil on canvas, 2016.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress