Amanda Sandvik

Ibland är det bra
Nu är jag här igen. Inte för att jag har så mycket speciellt att skriva om men jag skriver iallafall. Här i veckan har jag hängt mycket på loppis och säljer barnböcker, Bikbok fynd och besatta dromedarskulpturerför billiga pengar (bord nr. 80 @storloppis om det är något du söker). Jag har också umgåtts med vänner, det gjorde jag igår. Vi åt mat och sådant och gav grannarna en dos av Mamma Mia soundtracket, framfört av oss med tillhörande koreografier. Uppskattat när man är ensam och är rädd för allt, typ. Också uppskattat fast man inte är ensam, men lite extra liksom.
från igår då jag var fin och inte tvättade ansiktet med terpentin
 
Idag har jag ätit havrig frukost med sällskap, tvättat ansiktet med terpentin som for reals not just for the rhyme, cyklat, ätit pestopasta och kollat vines. Det är allt om jag ska vara helt ärlig. Jag ska också ikväll duscha och äta en glass jag har i frysen. Inte är det alla som har en så här spännande vardag, ingen orsak att vara avundsjuka. 
 
 

Jag har också just nu kommit ihåg att jag har en inlämninguppgift till jumppan imorgon och jag har ingen aning om var mina papper är lololol. Men imorgon ska jag simma. Jag har på senare år utvecklat en rädsla för vatten, men den har liksom gått om lite. Och det är mest öppet vatten jag fruktar. Man har ingen koll på vad som finns. Jag äger cirka tre böcker som talar om havsodjur och inte ska jag betvivla att åtminstone fem stycken finns i Larsmosjörna. De nafsar åt sig när man minst anar det, var man minst anar det. 
the truth is out there
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress