Amanda Sandvik

mat jag äter
På senaste tiden har jag ätit kul mat. Inte hela tiden, men ibland. Jag gillar att laga och äta mat, det är ett ganska praktiskt intresse om man tycker om att hålla sig vid liv. Några av mina favoritsnacks just nu är grönkålschips, rostade kikärter och pannkakor. Ja, pannkakor är ett snack. Alla dessa är rätt lätta att göra, kikärterna och grönkålen är bara att olja, krydda och grädda. Pankakor gör jag mjök- och äggfria med "linfröägg", mandelmjölk och olja/margarin om man känner sig vild.
 
Förra veckan gjorde jag veganska chocolate chip cookies, som jag skulle kunna leva på om jag fick. Jag utgick orginellt från Vegotekets recept, men ändrade saker efter vad jag hade hemma och vad jag tycker passar bättre. Jag byta ut oljan mot 100 gram margarin, rörsockret blir 1 dl strösocker och 0,5 dl farin, och inga hasselnötter annars dör jag. Så lägger jag ibland i kakao också. Vild som jag är.

Om ni gillar mina telefonbilder i otroliga ljusförhållanden tror jag att ni har fel på synen. Om ni gillar min tallrik med en fisk på har ni utsökt smak för matinredning. Tune in next time for more tasteless blogging!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress