Amanda Sandvik

Höstlistan
Hej igen! Nu är klockan 10:04 och jag har just vaknat och ätit frukost. Dels för att jag har gymnasiedag (aka göra uppgifter till aftis hemma) och kan vakna klockan 10 om jag vill, men också för att jag är sjuk. Det är inte så farligt, en förkylning med lite ont i öronen. Min kropp har en tendens att göra sig riktigt sjuk då jag är sjuk, så det här är bara en babyförkylning än så länge. Om det blir värre gräver jag min egen grav i sängen och ligger där tills jag aldrig blir sjuk igen. Jag har inte tid förstår ni, jag är en upptagen kvinna. 
Känner mig som Barney när jag säger att jag är "upptagen". Jag har en blogg med cirka tre läsare och så går jag i skolan, vilket av 30% jag kan göra hemifrån. Jag är egentligen inte alls så jätteupptagen. Men lite, lite upptagen.

Nå iaf, idag tänkte jag göra höstlistan som har cirkulerat runt på olika bloggar. Denhär versionen tror jag bestämt att kommer från Carola Ekman, så all creds till henne!

1. Vad kommer du äta i höst?
Linssoppa, rotfrukter, och så massor av bullar från After Eight!

2. Vad kommer du dricka i höst?
Kaffe, te, mandelmjölk. Gott!

3. Vilken blir din favoritmöbel i höst?
Sminkbordet eller, antagligen, sängen...

4. Vilket klädesplagg kommer användas flitigast i höst?
Ja det blir nog mina fina, långa, stickade cardigans. Och så kjolar!
5. Hur ser den typiska höstdagen ut?
Vaknar, äter gröt, går till skolan, kaffepausar, umgås med kompisarna, går hem och bloggar (hoppas vi), mysiga middagar med pojkis.
 
6. Vad kommer du läsa i höst?
Kepler! Allt Kepler ska förtäras. 
7. Vad kommer vara din största förändring i höst?
Vet inte faktiskt, kanske att jag ska försöka ha mer rutiner och blogga regelbundet? Och att jag kommer ta alla mina gymnasiekurser på distans, dödsskönt!
 
8. Vad kommer vara din största utmaning i höst?
Att inte stressa allt för mycket. Det är alltid svårt för mig när det nya skolåret börjar, men i år ska jag va snällare mot mig själv!
 
9. Vad är det bästa med din höst?
Hmm...att jag får spendera tid i vår fina lägenhet med Aleksi, gå på mysiga tillställningar med vännerna, och baka massa bröd, fortsätta sticka. Lyssna på favoriter som Ed Sheeran och Mumford & Sons. Det är nog det som är höstmys för mig.
10. Vem kommer du att mys med under filten i höst?
Mig själv...och så sambon (blir lika skärrand varje gång jag använder det ordet) såklart! Men det är viktigt att vara så bekväm i sig själv och sin egen existens att man kan mysa ensam! Lifecoach Sandvik at your service.