Amanda Sandvik

Frukost med självporträtt
Nej alltså fy hörni, vad hösten plötsligt slog till. Fyra grader celsius på morgonen är inte acceptabelt i augusti. Vad har augusti sysslat med riktigt nu i år? Vanligtvis är dethär en av mina absoluta favoritmånader på året, med härlig sensommarvärme och varmt solljus. Inte nu inte. Fram med vantar, mössa och vinterkängorna! 
 
Men nog är hösten helt okej den med, jag har nästan accepterat att sommaren är över. Jag har haft höstens första migränsession, och lyssnar på Ed Sheeran och Mumford & Sons medans jag myser inomhus. Helt acceptabelt alltså, om man bortser från huvudvärken. 

I skolan så sysslar vi med fördjupning i konstgrafik och ska göra självporträtt. Jag blev stressad när jag fick höra att det var det som var uppgiften. Men jag och andra har flera gånger konstaterat att det mesta jag ritar ser i slutändan ut som mig själv, så jag ritade bara som vanligt tills någon liknade mig lite.
Såhär har alltså de flesta av mina morgnar sett ut, chokladgröt med banan och jordnötssmör, en bra podcast i öronen, och pennan i handen. Porträttet är en väldigt förskönad version av mig själv, men sånt får man fuska med i konsten ibland. Är faktiskt rätt nöjd, speciellt med prick-skuggningen och håret, nog kanske det blir något av mig ändå!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress