Amanda Sandvik

Min konst
Som någon kanske vet eller har förstått, går jag på YA's bildartesan linje. Jag går just nu på mitt andra år, och jag skulle inte ändra var jag är för världen. 

Konstformerna jag föredrar är smink, både sfx och skönhetssmink, film/foto, och så ritar jag. Ofta så är jag lite blyg och drar mig för att posta saker jag håller på med inom konsten. Men jag köpte i onsdags en ny penna, och den är alldeles, alldeles uunderbar

Jag ritar oftast med svart tusch, och mycket med linjer. Jag brukar använda Stabilo's 0,4 fineliner, men nu har jag unnat mig en Artline 0,1. Det är kanske det bästa jag har gjort i konstväg. Den. är. så. tunn.
Som ni kanske märker, är kvinnor och blommor min foajé. Jag är otroligt farlig as you may notice. Det är faktiskt lite läskigt att posta det här, men jag försöker bli modigare och öka min självsäkerhet. Så förhoppningsvis kommer det i framtiden att synas mer av vad jag sysslar med här på bloggen!

Planerna för dagen är lite osäkra än, jag ska iallafall umgås med Moa och Stella, och så ska jag gå och kolla till mitt loppisbord vid Amida. Men nu som närmast så ska jag hoppa i duschen, så vi hörs sen!
TIDSTJUVEN

Wow, så fina! Du borde trycka upp prints ju. :)

Svar: Man tackar, och vem vet, kanske i framtiden. ;)
Amanda Sandvik

Marias Memoarer

Så himla vackert du ritar! :) Och jag håller med Tidstjuven!

Svar: Tusen tack hödu! :)
Amanda Sandvik

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress