Amanda Sandvik

Pimp your vanity
Nu sitter jag här än en gång, och scrollar nerför hela internets inredningssidor och utforskar varje hörn i sökan efter inspiration. Det roligaste, och även det svåraste med att ha eget boende är att man får inreda det. Nu är det frågan om mitt kommande sminkbord. Det är väldigt välbehövt, skåpet ovanför handfatet i toaletten är sprängfyllt av borstar, paletter, och använda bomullstussar. Äckligt, men sant. 

Jag är alltså kort sagt i extremt behov av ett ställe att samla alla mina attiraljer vid. Sminkbordet som jag tycker att gärna skulle få pallra sig hit, är i frågan ett gamalt spegelbord. Inga lampor som hör till, och spegeln är också gamal och inte alltid 100% pålitlig. Sitter och funderar på min "setup". Har blivit influerad av pojkvännens eviga talande om de kommande datordelarna, skärmar, skrivbord, och cable management. Cable management är ett uttryck jag har snappat upp från någon Youtubeserie om dator setups (som spelas konstant, 24 timmar om dygnet nästan). Så, till min sminksetup behöver jag alltså dessa objekt:
  • Lampor, vitt och lagom starkt ljus, en eller två? 
  • Något bra att sitta på.
  • En roskis att slänga förtärda bomullsformationer i.
  • En extra spegel för att ta hand om områden som eyelinern och andra saker som behöver extra tillsyn.
  • Förvaring att lägga mina borstar i, och sortera upp andra produkter.
  • Lådor för paletter...kanske? Får se...

Det kanske låter för någon som om jag lägger lite för mycket tid och pengar på mitt sminkbord. Men nu råkar smink vara ett av mina absolut största intressen, och då får man faktiskt se till att det är så roligt som möjligt att hålla på med det. Ni får sen gärna tipsa om bra lampor för sminkapplikation osv, alla tips uppskattas!

Estetiken jag går efter är lite vintage, eftersom att det passar med bordet. Men ändå fresh vet ni? Jag är suupertaggad på att få sätta mina fina rosiga doftjus som jag fick av Èlin på plats! De är jag 100% säker på att jag ska ha där. Men allt annat är lite osäkert än...nån dag ska jag gå till Åldringsvännerna och se om jag hittar nåt kul porslin att ha sminkborstad ect. i. Det kan bli riktigt snyggt, om loppisarna leverar, tänker jag.
Ja, sen så har jag ju inga fina Chanelparfymer att gå med mitt fina bord, men man kan ju låtsas och hoppas. Och inga fina modeller att sminka där, än iallafall! Färska snittblommor skulle jag gärna ha, hur ofta budgeten tillåter det är ju då frågan...

Någon vänlig, vis, själ får gärna lämna tips om lampor, stolar och dylikt nere i kommentarerna eller i riktiga livet sen också. Ni erfarna sminkbordisar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress