Amanda Sandvik

Min Lush samling.
Det är ingen hemlighet att jag älskar Lush. Det är ett av de få företagen här i världen jag inte får dåligt samvete av att köpa från. Det är ju asdyrt, men hallå...LITE kul måste man ju få ha här i livet. Treat yo damn self. Den här genomgången kommer vara på de produkter jag har kvar av och som jag har i Jeppis, annars skulle vi sitta här i ett år.
 
Till att börja med så kan vi ta mina shower jellies. Fördelar med dessa är att de är superenkla att transportera, t.ex när man reser och så. Tror också det är så att de inte räknas som vätska när man flyger, so that's great! Formulan är alltså... som en koagulerad dusch gel? Låter superäckligt men det är superkul! En liten geleklump helt enkelt. På sommaren när det är varmt kan man lägga dem i kylen för extra fresh kylighet i duschen.
Sweetie Pie var min första shower jelly. Den doftar väldigt sött och gott, som supersöta körsbär. Känner inte av någon kokos riktigt, men ändå en favorit. 
Den här godingen snappade jag upp i världens största Lushbutik på Oxford Street i London! Såå kul att få besöka den butiken kan jag berätta. Denna doft är väldigt fräsch av citrus. Som lemon curd i en wobbly form.
Den sista jellyn är ännu en citrusig doft, men denhär med lite kryddor med i mixen. Väldigt fräsch, perfekt för när man behöver komma ut ur duschen med fokusen på topp. 
 
Låt oss gå vidare till mer flytande duschpreparat. Den här gosingen är en av mina all time favourites. Den är söt, den är bergamottig, den är mjuk och vårdande. Det är perfektion i en flaska. Efter en lång, hård dag är det den här jag använder för att få mig att må bättre. Funkar allt som oftast.

Denna baddare är egentligen en present till Akke, men jag brukar låna lite ibland, eheheh. Som ni kanske märker är denna inte en "Shower Cream" utan en "Shower Scream", det är inte ett tryckfel, som jag i min slöja av kvällströtthet trodde en gång, utan det är för att det är en halloweens specialare. Den här tycker jag att liknar Comfortern lite till basen, men innehåller lite kryddigare grejer som t.ex svartpeppar för en extra kick. 

Åååh, jag älskar denna. Snow Fairy är min absoluta favoritdoft som Lush gör. Synd (men lite spännande) att den bara är en julspecial, så om man är smått beroende som yours truly är det bäst att se till att man har tillräckligt för att klara sig hela året. Den här är till skillnad från de två tidigare inte en duschkräm utan en duschgel, den är alltså inte lika återfuktande och har en annan textur. För en jättebra grej med Lush's duschkrämer är att de är så otroligt återfuktande! Extra bra för mig som ofta är för lat för att smörja in mig efteråt...

Dags för en, tja kanske inte djupdykning, men liten tur, ner till hårprodukterna. Den ni ser här är Avocado Co-Wash, som är ett återfuktande schampo. Då vi var i Helsingfors med bildartesanerna i början av december så passade jag på att ta hem denna efter att ha varit nära flera gånger tidigare. Det är dags för mig att börja ta hand om mitt hår och sluta proppa det fullt med silikoner och parabener. Med denna produkt så får man ta loss en den ur själva kakan och mosa ihop den med vatten tills det blir en smet, som man sedan dumpar i håret. Den löddrar inte som ett vanligt schampo, eftersom att det är så återfuktande, men håret känns ändå rent efteråt. 
 
Parar ihop Avocadoschampot med detta balsam. Det är det andra balsamet jag testat från Lush, det första var då American Cream som jag köpte åt mamma i morsdagspresent i år. Denna är lite annorlunda, har inte samma effekt som ett silikonparabenigt balsam jag vanligtvis skulle använda. Eftersom att det är väldigt naturligt så blir inte håret "fakemjukt" efteråt, men känns ändå riktigt mysigt. Om jag märker bra resultat av denna så kanske jag köper en större storlek till näst.
 
Till hårda tvålar då. Den här använder vi för stunden som handtvål i WC:n. Baked Alaska heter den och doftar sött och citrusigt. Jag gillar Lush's hårda tvålar eftersom att de innehåller oljor som gör att händerna inte torkar ut. 

Den andra hårdtvålen vi har hemma som väntar på att komma i användning heter Outback Mate. Om jag inte har fel så borde den vara en julspecial den också. Citrusig med en hint av mint. FRÄÄSCHT. Den lär nog få ligga på hyllan än en stund dock, eftersom att de är så otrooligt dryga dessa produkter. Den förra handtvålen vi hade var Layer Cake och jag blev nästan led doften eftersom att vi hade den så länge, haha. 
 
Vi börjar vara på slutrakan! Dags för lite skönhetsprodukter, vi kan börja med detta läppscrub som doftar och smakar supersött. Bubblegum är min favoritvariant av alla deras lipscrubs, även Popcorn är en riktig goding. Deras läppscrub är 100% naturliga och ofarliga att få i munnen, inga carcinogena ämnen att oroa sig för här inte!
 
Jag ville ha ett Lush läppomada eftersom att jag ville ha ett som faktiskt skulle återfukta läpparna och inte bara ligga som en liten hinna ovanpå. Helt värt att spendera 10 euro, skämtar inte ens. Som en plus så doftar det supergott, lite som pecanpaj i min åsikt.
 
Enda ansiktsmasken som jag har hemma för stunden, men den är också relativt slut nu. Den här var dock inte riktigt min favorit. Den drar ut alla imperfektioner så jag rekommenderar att använda den som en kur riktigt intesivt en stund och sedan lämna den åt sitt öde. Har dock prövat en hel del superbra ansiktsmasker från Lush som jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om, heh. 

Avslutar med en av mina favoritprodukter, som också råkar vara min mest misshandlade produkt. All Good Things, som parfymen heter, råkade ligga i väskan då min vattenflaska läckte och förstörde etiketten. Den här prövade jag också i London och blev kär. Den doftar först rökigt då man lägger på den, men blir sötare desto längre man har på den. Fantastiskt,

Om någon orkade läsa hela det här inlägget är ni riktiga kämpar. Om det inte var så kul att läsa hoppas jag att ni ändå kan uppskatta att det var roligt att skriva. En liten disclaimer här på slutet är att jag inte alls menar att skryta, alla som känner mig vet att jag älskar att tala om Lush produkter och skulle typ dö för att få jobba i en butik. Det här är en av de få dyrare grejerna jag treatar mig själv till, så jag är nöjd över dem! Så jag liksom övar på att tala om produkterna här först. ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress