Amanda Sandvik

Klacken, aquafaba och lite smink
Här kommer en till statusuppdatering! Sedan vi hördes senast har jag varit på Klacken, gjort lite aquafaba, och sminkat mig lite, som rubriken avslöjar. 

I lördags for jag och Moa iväg till Klacken. Vi gjorde oss färdiga hemma hos mig först, åt falafel på govet och sminkade oss typ. Det var riktigt trevligt, träffade på många kända ansikten och vädret var fint största delen av tiden. Dock hade jag glömt att ladda telefonen, så det blev inte så mycket bilder eftersom att jag prioriterade att kunna ringa. Men lovar att jag hade kul ändå! Sen efteråt promenerade Moa och jag hem genom stan, och så sov jag första natten i nya lägenheten!

Nästa dag blev det frukost på golvet, eftersom att vi inte har fört dit köksbordet än. 5 Michelinstjärnor på den. På kvällen var jag på Jaromatch med pappa, som en sann Jeppisbo. Det var trevligt det också, hela helgen var riktigt bra liksom!

Pååå kanskee måndagen (??) så tänkte jag göra lite veganska Snickers hemmai Vörå, men inte med mitt vanliga recept. Tänkte göra aquafaba nougatfluff och egen karamellsås, men det gick inte som jag menade riktigt. Råkade göra nougatdelen för fluffig, så den blev inte som den skulle, sadly.
 
Sen igår for jag tillbaks till lägenheten i Jeppis, eftersom att jag skulle till Malmska imorse. Sängen skruvades ihop och lampor sattes upp av mina kära föräldrar. Jag själv är inte så händig, så tur är att jag har föräldrar som kommer och hjälper. När de for hem så sminkade jag mig med mina nya sminkborstar som kommit i posten och gick och köpte lite mat. ÄLSKAR rött/rosa ögonsmink, det är så himla fiint! Jag använde min i-Divine palett från Sleek för att rosta mina ögon sådär alldeles lagom. Och sen en kombination av min highlighter stick från Monki, och en microshadow från Make Up Store i nyansen Sunbreeze för ett riktigt superglow på (de oexisterande) kindebenen! 


Nu idag är jag hemma i Vörå. Har inte gjort så mycket alls, läst lite och tagit en tupplur. Planer på att göra något annat har jag inte heller, ta det lugnt bara. Skrika argt in i kudden för att vädret suger. 12 grader och äckligt regnigt. Vörådagsveckan till ära (lololol). Imorgon spelar ju Samir & Viktor på Norrvalla om någon missat det. Får se om jag söker mig dit, vem vet! Annars sitter jag väl inne och skriker ännu mer åt vädret. Vem vet!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress