Amanda Sandvik

Saknar
Ååh, det dåliga vädret gör mig verkligen supersuur. Förra året den här tiden var jag i Belgien och hade det gott. Ååååh vad jag vill tillbaka! Belgien är ett superfint land enligt yours truly, skulle gärna studera där eller bara åka dit exakt typ nu.
Här är bilder från staden Lier, där Tour De Frace cyklisterna åkte förbi. Den här sortens arkitektur fanns lite överallt. Vid mindre orter med mycket egnahemshus såg det väldigt brittiskt ut. Små hus med små gårdar (jämfört med här i Österbotten), lite trä lite tegel. Supersött!
Tågstationen i Antwerpen räknas ofta med som en av världens vackraste tågstationer. Hus inne i hus inne i hus. Den har expanderats många gånger så att det finns flera olika delar, som ser like olika ut. Vissa mer moderna, vissa mer traditionella. Antwerpen är för övrigt en fin stad den med, det finns mycket shoppingmöjligheter (bl.a LUSH) om man tycker om sånt!
 
Nu när jag har agerat reseguide en lite stund känner jag bara ännu mer reselängtan. Men snart drar jag iväg till Sverige i en vecka för att träffa mommo! Det är alltid kul att få spendera lite tid vid Höga Kusten området, det är ett riktigt miljöombyte från platta Pampas.Vi får hoppas att jag kommer hem med mycket snygga bilder där ifrån, så jag får snåla någon på en liten resa till!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress