Amanda Sandvik

Statusuppdatering
Idag har varit en bra dag. Elias var här, han sminkade mig och så åt vi kex, en perfekt kombination om jag får säga det själv. Han är så jätteduktig på att sminka den gossen, 10/10 would recommend.
Se så han kan!! Jag ser superlevande ut. Det är något att sträva efter. Den mittersta bilden kan man hitta på min instagram @amandasandvikk, om någon undrar hur man kommer dit. 

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, Chance The Rappers nya album är faktiskt riktigt rimligt. Har också till tillbaka min kärlek för Kanye's låt Stronger?? Det känns som om det var ett årtionde sedan man hörde den, den är ju så inspirerande. Vill göra situps, betala räkningar, slå ner patriarkatet, och äta en riktigt stor burrito på samma gång när jag hör den. Och A.D.H.D av Kendrick Lamar är så summer chill, det är den bästa beskrivningen jag kommer på för tillfället. Heathens av mina favoriter Twenty One Pilots går också på repeat här. Hatar då man tror att man har flytt från sitt emo förflutna men så inser man att man lyssnar på the new generation emos. Inte Kanye eller Kendrick då, utan Twenty One Pilots som ni kanske förstår. Ska se dem live i Helsingfors med mina palerinos i oktober! Jag kommer antagligen fälla x-antal tårar. Jag är en fucking nöörd.
De här bilderna kallar jag "Amanda Hör På Rap Och Tror Att Hon Är The BOMB" alternativt "Min Panna Kliar" Dessa gryniga bilder gör verkligen inte min nya telefonkamera justice, DEN ÄR SÅ BRA EGENTLIGEN. Ni kan kolla på bilderna där ovanför. De är ganska fina i kvaliten iallafall.

Mina planer för helgen är att fara efter nycklarna till nya lägenheten (!!!) och fa på Klacken with my ratchet ass och Moa. Är jättetaggad på den nya lägenheten, den är supertjusig. Det ska bli så rolig att inreda ett ställe som inte är fult. Som den förra lägenheten var. Jag och pojkvännen har visoner. Vi är som sagt emo i själen och ser svart och vitt, med koppardetaljer.  Kommer antagligen blogga om processen, så se fram emot det!

Något annat jag skulle vilja blogga mer om är matlagning/bakning. Som några kanske vet är jag vegan, vilket gör att det ibland kan kännas svårt/jobbigt att komma på saker att laga. Men jag har faktiskt inte haft det svårt alls, eftersom jag alltid har varit intresserad av matlagning och speciellt vegetarisk kost. Kött har aldrig riktigt varit min grej helt enkelt. 'What I eat in a day' videos på YouTube är såå roliga att se på så jag skulle gärna göra sådana själv. Trots att jag kanske är världens minst inspirerande vegan. Jag är inte nyttig alls ju! Godis, bullar och jordnötssmör tar upp 70% av min diet, nästan oskojat.

Men om någon känner till någon bra svensk/finlandssvensk vegansk matblogg kan ni gärna tipsa! Skulle gärna läsa. Eller tipsa om musik, eller bra (och kanske inte jättedyra) ställen att skaffa inredning från. Tills nästa gång!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress