Amanda Sandvik

Life is strange my man
Livet funkar på konstiga sätt? Har haft en helt upp-och-ner dag och satt och var bitter på mitt rum, när min existens fick nytt liv med ett meddelande från min vän. 
"AMANDA DIN CYKEL E TIBAKA"
Min cykel, för lite backstory, blev stulen några dagar före skolavslutningen när jag sov hos en kompis. Jag, som har ett nära förhållande med min cykel blev liite förkrossad inombords. Karin, som den heter, har varit min vän genom vått och torrt, uppförs och nerförs, på grus och asfalt, helt enkelt överallt. Var skulle jag vara idag utan Karin? Och nu, en lite kylig sommarkväll i juni är den återfunnen. På samma plats varifrån den blev stulen. Tack (men also fuck off), du vänliga cykellånare (cykeltjuv), för att du åtminstone la den på samma plats som du tog den ifrån. Kanske världens snällaste cykeltjuv.

Livet fungerar på konstiga sätt. Inget regn utan sol liksom? Annars har jag besökt finkusin i den andra hemstaden, och legat i sängen. Imorgon och iövermorgon blir det läkarärenden i Jeppis så jag får se lite annat än åkrar, och åkrar, och mer åkrar. Ska återförenas med Karin förstår ni. Det kommer bli bra. Som med det mesta. Det mesta blir bra i slutändan.
 


Där ser ni mig som leker med snapchatfiltren. Jag är en liten tant som förundras över hur kul det är med teknologi. På tal om mig och mitt ansikte så har jag beställt lite smink när jag hade väldigt ont i kroppen för några dagar sedan. Beställde Nude Dude paletten från the Balm och lite sminkborstar. Gött på den. Och på tal om smink så har det varit väldigt lite sånt i mitt liv på sistone. Jag har inte gjort nåt som har krävt (eller så har jag varit för sjuk) fina sminkningar? Dock är jag en sån person som sminkar sig klockan 00.10 ensam på sitt rum bara för skojs skull. Men nu vet jag inte om jag har så mycket mer att säga faktiskt. Ta hand om er och ha det så gott!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress