Amanda Sandvik

Saker jag vill ha och dåligt samvete
Saker jag vill ha idag:
- Soltorkade tomater
- En mage som inte gör ont efter att jag har ätit
- Snickers utan djurprodukter
- Choco chip cookie dough
- Veganska Ben & Jerry's smakerna i en matbutik nära mig
- Ssmmiinnkkkk

Saker jag har idag:
- En ny telefon
- Nya kläder som inskaffades igår
- Ont i magen

Ja, en ny telefon fick jag idag. Min gamla hade blivit lite besatt efter att den fick en spricka genom skärmen. Jag är så otroligt klumpig/har en stark förbannelse över mig. Mina telefoner har en tendens att falla till sin död ca. 1 år efter att jag har fått dem. Jag hatar att jag ibland är så "absent minded" om man säger så, jag lägger saker på random platser och hittar inte dem, tappar saker hela tiden och trillar en gång i timmen typ. Det är nog en av de sakerna jag har svårt med med mig själv. Jag villlll ju ändra på det, men det är svårt. 

Men åter till början, jag fick då en ny telefon idag, eftersom att den gamla inte skulle få någon gratis reparation på garantin. Jag har så otroligt dåligt samvete över detta. Jag är ofta väldigt rädd för att vara en börda. För mina föräldrar, kompisar eller släkt. Varje gång jag känner att jag har gjort något fel vill jag gräva en grop att dö i, på samma gång jag tänder eld på mig själv och skriver brev till påven för att be om förlåtelse.
 


Jag vet ju att mina föräldrar är villiga till och medvetna om att de ska hjälpa mig ekonomiskt. Föräldrar ska köpa lite kläder åt en från tid till tid, och ibland en telefon åt sin klump till dotter. Men jag har så svårt att komma till ro med detta, då jag känner att jag inte förtjänar något av det ibland. Jag önskar att jag hade ett jobb så att jag kunde betala allting här i världen själv. Dock är det inte så att man bara får ett jobb från blotta intet som 16-åring. Ska försöka hitta ett deltidsjobb till hösten, behöver spara pengar till vidare utbildning och så vore det roligt att ha lite extra fickpengar, just vid tillfällen som detta. Har ni tips på hur man fixar jobb som 16-åring kan ni gärna berätta dem!

Kort sagt så behöver jag chill the fuck out. Jag kan inte hata på mig själv för något som jag bara borde vara tacksam och glad över. Det är inte alla som har så bra och fina föräldrar som jag, och det är jag såå tacksam över. Guu, vilket djupt inlägg det här blev. Men jag tror inte att jag är den enda (speciellt i den här åldern) som känner så här. Om någon har tips på hur man ska hantera dåligt samvete, och undvika att slå sig själv för hårt för såna här saker får ni gärna tipsa. Tack och hej från er favoritoroare nr. 1!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress