Amanda Sandvik

Den hårda, kalla, avskalade sanningen.
Livet är inte alltid glamour, rosguld och pärlor. Ibland är det hårt och kallt. Ganska ofta egentligen. Och ibland försöker vi dölja detta med att sätta på en fasad för att dölja våra brister och att livet inte är en dans på rosor. Men fasader håller inte för alltid. Sakta, eller ganska fort, rivs de ner av våra klor. Den pärlemorsblanka fasaden håller inte hur mycket som helst, och man tror att en borde inse detta. Man borde inse att om man inte väntar på att nagellacket ska torka kommer det gå sönder och bli håligt.
Här är den, sanningen. Jag kan verkligen inte låta lackade naglar vara ifred. Hur fint och fräscht det än ser ut. Bilderna är tagna med typ en timmes mellanrum. Inte ens en halv dag får nagelfasaden sitta på. Inte en halv dag får jag känna mig som en fräsch superbloggare som har ordning på sitt liv. Dagens rant.

Idag har jag skrivit prov i modersmål och engelska. Båda gick förvånansvärt bra! Kunde verkligen mer än vad jag trodde. Trots att jag inte hade fina naglar.
A study in Jeppis
 
 
Hej hallå igen!

Gud så cheezy.. Man skulle kunna tro att jag verkligen är sisådär 45 år. I alla fall, har haft fullt upp med skola, lite mer skola, och sen allt där mellan. Fotokurser med långa dagar och mycket inspiration har resulterat i att jag har photoshoppat och fotograferat mycket mer än vanligt. Har även fått objektivcravings som aldrig förr. Ett 85 mm objektiv skulle inte sitta fel just nu, eller jo, det skulle sitta väldigt fel med bankkortet. 

Har haft "street photography" i Jeppis. Very interesting such action. Fick en del fina bilder dock, tänkte att jag kunde slänga hit några för att väcka lite liv i bloggfan.
 

Ganska gråbeigea bilder, kan ju skylla på att det var mulet. Sådeså. 

Idag ska jag spendera påsklovets sista dag med vänner, vi ska göra vegoburgare och se lite film tror jag. Det blir riktigt mysigt. Ser fram emot att cykla för våren är äntligen kommen! Det betyder ju dock att snart kommer pollen. Prepare whilst you still can. Ska läsa på prov nu, så avslutar här, ses kanske igen?