Amanda Sandvik

Jag hatar er.
Jag hatar er alla jävla rasister.
Jag hatar er så jävla mycket. 
Ni som har hållit mig vaken inatt.
Ni som väckte mig imorse. 
Ni som skrattar gott med Trump.
Jag hatar er.

Jag hatar er för att ni låter mig provoceras av er. Ni är inget för mig. Ni är inte ens luft. Men idag är ni allt. Idag är det ni som får mig att känna, att koka. Jag önskar jag kunde få er och era små korkade, giftiga, hjärnor att krympa ihop och försvinna helt. Jag hoppas ni någon gång förstår hur mycket ni förstör för andra människor. Och nu talar jag inte om mig själv. Utan alla POC som lider varje jävla dag på grund av er, alla POC som dör varje dag på grund av er. Men ni kommer inte förstå det, inte idag. För ni är fast i era vanliga lanttishuvuden. Er vanliga överklassyn. Jag hoppas ni vet. Att för varje skämt ni drar, varje liten pik, så kommer jag att koka. Jag kommer att sätta er på plats. För det är det jag gör, det är det jag alltid gjort. 

 

Låt oss absolut inte glömma er alla äckliga sexister. Ni som fick en kompetent, utbildad kvinna, att behöva lägga sig bredvid en uppsvälld pumpa. Ni som vill ta från kvinnorna rätten till sina egna kroppar. Rätten som vi knappt har. Ni som vill bestämma om aborten, om sexet, om kläderna, och om orden. Ni som aldrig har behövat gå igenom något själv. Jag hoppas ni blir lämnade ensamma. Att ingen finner ert kompanjonskap tillfredställande och att ingen tycker att ni är rolig. Att ingen i rummet ska skratta åt era skämt. Att alla förstår hur osmakliga ni är. Allt jag vill är att ni ska förstå att vi redan är rädda som det är. Allt jag vill är att ni ska förstå att våldtäkt är påriktigt. Att vardagssexismen är riktig. 
 
 
Till alla er queerfober också. Jag hoppas ni brinner i helvetet sen. Den här är till alla er som står utanför stadshusen och ber om att ingen annan än ni ska få gifta er. Den här är till alla er som mobbar, som misshandlar. Ni som verkligen inte bryr er om ni förstör någons liv. På grund av deras synd. Deras äckel. Jag hoppas ni också blir ensamma. Att ni lämnas ensamma med er ilska, och att ni får lida på grund av den för resten av era liv. 

 
Jag tycker synd om er alla. Men mer än jag tycker synd om er idag, så tycker jag att ni är hemska. Jag hoppas, hoppas, hoppas, att ni någongång hamnar att stå för era brott. Att ni hamnar att medge för er själva att ni är skräp. För endast då, endast då, kan ni lära er att se livet i färg.
Marion

*applåder* Tack för att du lade ord på det jag ännu inte vågat skriva i bloggen idag...

Svar: Tack hödu!!
Amanda Sandvik

Anonym

Alltså va? Du är ju på ännu lägre nivå än alla som håller med Trump. Hur hatisk är inte du? Jag skäms över såna som dig! Hur kan du tro att du har rätten att spy ut sån här hat över människor som röstar på det DOM tror är rätt? Vet DU hur det är att bo i usa 2016? Nej det tror jag inte. Tycker du ska tänka dig för hur du sprider hat, du är inte bättre än någon annan. /h en som stöder varkendera

pray for murica

Till Anonym: Jag tycker hon har rätt till att kritisera rasister och homofober. De kan brinna i helvetet för allt jag bryr mig.

Anonym

Jättebra skrivet!
//tjej i Sverige

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress