Amanda Sandvik

Nya koncertbiljetter, igen.
Hej hallå från sjukstugan!

Här ligger jag hemma i feber. Aleksi var sjuk in i veckan så jag kunde nästan förvänta mig att jag skulle smittas. Började känna mig krasslig redan på lördagen, och igår var jag en dödens dam. Idag mår jag bättre, fortfarande int i huvud och kropp, men bättre!
 
Något extremt roligt som hänt idag var att jag och Elias fixade biljetter till Bruno Mars i maj 2017! Nästan på dagen året sedan jag såg Mumford & Sons då, som Èlin påpekade, eheheh. Alltså supertiming med biljettsläpp förrästen, för senast jag och Elias hängde så talade vi om att vilja se Bruno live... livet funkar på underbara sätt ibland. Det ska iallfall bli skitkul att gå på koncert tillsammans, ser fram emot det!

Jag är verkligen koncertgalen. Livemusik är något av det bästa jag vet, och att vara på stora koncerter är något av den bästa batteriladdningen som finns. Man liksom lever lite bättre efter att man varit på en bra spelning. Alla (bra) spelningar gör mig glad, men stora maffiga events pumpar blodet åt en i minst en månad efteråt.

Senast så såg jag ju mitt absoluta favortiband Twenty One Pilots, herreguud, den dagen skulle jag gärna återuppleva. Till och med köandet. I nio timmar. I minusgrader. No regrets. Tycker synd om de av mina kompisar som inte var lika taggade som mig, tack för att ni led med mig.
Bild från Instagram. Jag blir ju löjligt glad bara av att kolla bilder och videor från kvällen. Gaah.  

Tidigare i år i maj i år så såg jag en annan storfavorit, Mumford & Sons tillsammans med Élin, som jag nämnde tidigare i inlägget.
Skulle också återuppleva den här kvällen vilken dag som helst. Mina gossar alltsååå.
 
Tror mina nära och kära börjar vänja sig med att jag springer iväg till Helsingfors på spelningar lite nu som då. Kanske en vecka efter att jag kommit hem från Mumford & Sons resan så hade jag biljetter till Twenty One Pilots. Och nu en månad efter Twenty One Pilots har jag biljetter till Bruno Mars. "TREAT YO DAMN SELF" är min konstanta inre monolog, som ni kanske märker. I alla fall, här får ni en bild av hur jag kommer se ut tills maj att tänka på tills vi hörs igen. 
 
Daniella Lassas

Nej vad roligt! Jag och min kompis fick också biljetter till Bruno Mars konserten! Kommer bli awesome! :D

Svar: Ååh va kul! Jaa, tvivlar inte på att det kommer bli en fantastisk kväll! :))
Amanda Sandvik

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress