Amanda Sandvik

Om att hata hatarna
"Alltså va? Du är ju på ännu lägre nivå än alla som håller med Trump. Hur hatisk är inte du? Jag skäms över såna som dig! Hur kan du tro att du har rätten att spy ut sån här hat över människor som röstar på det DOM tror är rätt? Vet DU hur det är att bo i usa 2016? Nej det tror jag inte. Tycker du ska tänka dig för hur du sprider hat, du är inte bättre än någon annan. /h en som stöder varkendera"

Så löd kommentaren jag fick på mitt inlägg igår. Jag tänkte diskutera det här lite. Får man hata hatarna?

Jag kan helt ärligt säga att jag bryr mig inte ett skit om jag sårar känslorna hos en liten rasist/sexist/queerfob där ute med mina inlägg. Skrattade påriktigt åt att personen tycker att jag är VÄRRE än Trumpsupportes. Jag tycker nog jag är bättre än Trumpsupporters, alltså fuck jantelagen, jag är tusen gånger bättre än Trumpsupporters. Trump stöds av KKK, säger det inte tillräckligt om hans supporters? Jag vet ju dock att inte alla som stöter Trump är med i KKK, men antingen så kunde de lika gärna vara det, eller så vet de helt enkelt tillräckligt mycket. 

Klart jag hatar på rasister. Klart jag hatar på sexister. Klart jag hatar på queerfober. Dessa personer förstör andra människors liv. Dessa människor vill inte ha det jämnställt. Dessa människor kan omöjligt tänka på någon annan än sig själv. Klart man blir fucking upprörd då över en halv befolkning väljer en man som vill banna muslimer från landet, göra aborten olaglig, har ett våldtäktsfall som ska tas upp i rätten, men tänker att latinamerikaner är våldtäktsmän, mördare, och tjuvar. MEN HALLÅ! VAR SNÄLL MOT HONOM HAN ÄR BARA EN LITEN MAN! HAN KAN TA ILLA UPP!

Jag respekterar inte rasister. Jag kommer aldrig att respektera rasister. Faktum är att massa människor kommer leva i ännu mer förtryck än någonsin i USA i minst fyra år framåt. På grund av rasister och xenofober. Jag tänker spotta hur mycket hat som helst mot rasister. Det är så äckligt med rasism, att det ens händer 2016 går förbi mig.

Jag blir inte ledsen fast du kommenterar med namn på kommentaren. För jag blev inte ledsen av din kommentar. Men snälla, stå för det du säger åt andra människor på nätet! Om du har sådär starka känslor om något/någon tycker jag faktiskt du kan stå för dem, precis som jag står för mina. Ännu till om du nu skulle råka vara en fullvuxen människa som kommenterar på en 17-årings blogg tycker jag att det skulle vara ännu viktigare.
 
Summan av kardemumman är att om du tycker så synd om de stackars rasisterna behöver du inte läsa min blogg. Det är antagligen inget för dig om du vill ha den hårda sanningen. För jag gjorde som du sa och tänkte mig för, och jag tänker fortsätta predika antirasism, antisexism och antihomofobi.  Det måste bli jobbigt att skämmas så mycket när du läser min blogg! Stackars! För jag bryr mig om människors lika värde, och de som inte gör det är inte en vän till mig.
 
 Hälsningar, er lyckligt hatande hater hatare, Amanda Sandvik. Coming to you live from the pits of hell. 
Anonym

Yaaaaas! Lever för dehär inlägget!!!!

Svar: Hihi, thanks! :*
Amanda Sandvik

Anonym

Yaaaaas! Lever för dehär inlägget!!!!

Emma Le

Dina inlägg e så mitt i prickkkk👌🏻

Svar: Thanks hun! :*
Amanda Sandvik

Anonym

Bugar och bockar och instämmer i både detta och ditt förra 😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress