Amanda Sandvik

Tio saker om mig
Idag tänkte jag vara lite mer personlig på bloggis. Berätta lite mer om mig själv, istället för att matblogga, eller skriva något argt, haha... Tänkte göra en liten lista på tio punkter med små faktan om mig själv, så nu kör vi!

1. Jag är kanske både den minst och mest ambitiösa personen jag vet
När det gäller stora mål, som var man vill studera och bo, är jag alltid superpeppad på att alltid nå dit. Men när det gäller att prestera i skolan är jag en mästare på att inte ta saker så hårt. Vilket är både gott och ont, men mest ont i slutändan, då jag aldrig sätter mig 100% in i en uppgift. Jobbar på det dock!

2. Att paketera presenter är jag kanske sämst i världen på
Hallå, jag går på bildartesan? Borde jag inte kunna vika en papperssvan på samma gång jag paketerar? Näe, mina nära och kära får ofta nöja sig med målartejp och hål i pappret. Det är tanken som räknas va?

3. Jag är nästan en expert på Lushprodukter
Amanda Sandvik i en Lush butik är Amanda Sandvik i himlen. Typ enda stället på jorden jag klarar av att tala med människor utan att stamma och rodna. Sedan jag steg in i en Lush för första gången i november 2014 har jag prövat en hel del produkter och skaffat en helt fin samling. Om någon av mina vänner undrar något om en produkt kan jag antagligen ge en minireview. Tänkte slänga upp ett helt Lush inlägg nån dag på tal om inget!
 
4. Min längd uppnår ca. 165 makabra centimetrar
Trodde ni att jag skulle vara längre? Kortare? Jag tror själv att jag är längre. 

5. Multitasking är min vardag
Just nu kollar jag Youtube, gör läxor, bloggar, äter äpple, och stickar på samma gång. Maria skrev ett inlägg om det här om jag tyckte var jättebra! Jag tror inte att jag förstår nu i stunden att jag lider av multitaskingen. Men det är svårt att varva ner på kvällarna...Tack Maria för att du väckte mig ur multitaskingsvalan!
 
6. Jag älskar att laga mat
Det skulle man kanske inte tro av mitt inlägg från igår eheheh... Men det är sant! Enda sedan liten har jag gillar att kocka och stå i köket. Om du säger att jag ska "make you a sandwhich" slamdunkar jag ner dig i ett dike though. Missta inte min matlagningsiver för patriarkal underlägsenhet.
 
7. Mina favoritserier är Hannibal, The X-Files, och Mr. Robot
Ofta är det första jag frågar då jag träffa nya människor om de har sett Hannibal... Jag tror det säger något om min kärlek och passion. X-Files har gjort mig till vem jag är idag, och Mr. Robot säsong två är TV guld. Game of Thrones skulle förr också ha stått på den listan, men icke längre... 

8. Min favoritfilmserie är Star Wars
Star Wars är nog nästan på samma plats som Hannibal när det gäller min kärlek. Alla barnen i familjen Sandvik har vuxit upp med Star Wars, och jag kommer aldrig sluta älska prequelserna vad än nån fösöker stoppa mig.
 
9. Jag är så otroligt stressad inför valet i USA
Alltså jag skulle ha publicerat det här inlägget för timmar sen, men alltså guuud. Om den orangea clownen vinner kommer jag inte att sluta vara arg på fyra år, det lovar jag er.

10. Jag är beroende av Dr. Phil
JAG! ÄLSKAR! DR! PHIL! 
Är beroende av dramatisk TV at the moment så det blir en heel deel Dr. Phil för min del...helt klart mitt största guilty pleasure.
 
Kanske blir fler personligare inlägg i framtiden, om jag orkar fundera på mig själv så länge en gång till haha!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress