Amanda Sandvik

What I Eat in a Day
Idag har jag dokumenterat mina matvanor i ett What I Eat in a Day inlägg.  Det kanske är världens fulaste, men det är 100% riktigt och ärligt, och då kan man inte så mycket åt hur det ser ut. 

Som vegan är det supersuperviktigt att äta mycket. Maten är naturligt mycket mindre kaloririk och fettsnål, alltså måste man äta mer än de som inte äter på det viset. Det kan gå så fel när en byter diet om man börjar äta för lite och restriktivt, så ta vad ni äter på allvar och gör bara vad ni kan!

09:30 Frukost
 
Jag började dagen efter en liten sovmorgon (därför det finns ens lite ljus på bilden). Åt min vanliga frulle (nämns i förra inlägget) havregurt, granola, en banan, sylt, rostat bröd. En helt vanlig, stadig frukost. Förrästen så glömde jag att säga att jag också hade kanel och kardemumma i granolan igår! Men nu vet ni, alla de tusentals som undrat. Rostabröden råkade jag äta upp innan jag kom ihåg att jag skulle dokumentera vad jag åt, men tro mig, de konsumerades. Just hungro things.

12:00 Lunch

Sen så for jag till skolan för att äta lunch där. Gratis är gott vet ni, man ska utöva sina rättigheter till gratis skolmat. Det här råkar vara dagens absolut fulaste bild... och det finns en hel del som behöver förklaras.
Alltså... om det finns flera kolhydratsalternativ så kommer jag ha flera kolhydratsalternativ på min tallrik. Här ser vi klyftpotäter och nudlar. Såsen var en krämig blandning med bl.a bönor och batat, sånt man faktiskt blir mätt på. En fenomenal combo. Skitful bild, helt god mat.

13:00 ish Affe Kaffe

När menstmonstret är framme får man äta lite bulla mitt på dagen. Speciellt när det råkar finnas supergod, vegansk, bulla typ 20 meter från skolan. Behöver ni fler ursäkter? Nä.
Gov. 

17:00 ish Laga Mat Mellis

Ni vet när man ska börja laga mat just, men är liite sugen på något gott. Det känns ju alltid som att det är minst ett sekel tills maten kommer vara klar, så lika bra man tar ett litet mellanmål då, visst? Speciellt när man har chocopudding hemma, det är definitionen av vardagslyx.
En blick in i världens mest oorganiserade kylskåp.

Middag 18:30 ish
 
Varsågod, världens näst fulaste matbild. Men ni vet hur det är den här tiden på året. Noll ljus whatsoever. Till middag blev det tacopaj, det vill säga nästan en halv tacopaj på var till mig och sambon. När jag äter så äter jag stora faking måltider. Jag lassar på portion efter portion av sallad och paj tills jag faktiskt är mätt.
 
Kommer säkerligen äta något till litet snack före jag går och lägger mig, antingen yoghurt eller bröd. Men nu har ni iallafall en liten inblick i hur jag äter för att hålla mig stor och stark. Hoppas det här inlägget var ens liite intressant, och så hoppas vi på att jag blir modigare och vågar vlogga min mat nån gång! ;)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress