Amanda Sandvik

Den sista dagen på den första praktiken
Igår var min sista dag på teatern. Alltså... vad konstigt det känns att fyra veckor har gått så snabbt! Skulle jättegärna stannat fyra veckor till. 
 
Men något bra för att balansera det sorgliga, Moa kom ända från Jeppis för att hålla den ensamma Amandan sällskap! Vi har gått två dagar på stan, och det känns. Har hittat en hel del kul grejs, sånt som jag nästan behöver t.o.m.

Har gått två gånger på bio nu i veckan. I torsdags så var mamma och jag och såg The Magnificent Seven. Den bästa westernfilmen jag någonsin sett! Och så gick jag och Moa gick på bio igår, på Girl on the Train. Den var såå bra, bästa filmen i alla kategorier som jag har sett på länge. Det är sällan jag orkar koncentrera mig under en hel film, men här satt man verkligen fängslad för att hänga med i varje detalj.

Nå, nu ligger vi hemma i Vörå och processerar maten och dagen. Kommer bara ta det lungt med lite chips, dipp, och film ikväll. Det förtjänar man efter en lång dag.
1. Desperate times call for desperate measures, måste man sminka sig så måste man. // 2. Ibland hittar man den moderna, stiliga, fifunens hattval, och då dokumenterar man det. Punkt slut. // 3. Efter ett riktigt skrovmål så kan det vara svårt att röra sig mer än två meter per gång. Då måste man ta pauser liksom.


Sori Moa för att jag stal dina snaps, men de är ju rätt så fantastiska. Moas snap är överlag rätt så fantastisk. @moaawe, där hittar ni henne om ni söker.  #sorimoa
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress