Amanda Sandvik

Mina skönhetstricks
Glaad fredag till er alla!

Jag är på riktigt bra fredagshumör. Har tagit en lång och mysig sminksession och tittat (lyssnat) på storytimes på Youtube, det perfekta fredagsförmiddagsnöjet. 
 
Dagar då man bara får ta det lugnt och faktiskt bry sig om sitt smink är dagarna då jag njuter mest tror jag. Jag blir så absent minded då jag sminkar mig, som min stackars katt just fick ta del av, haha.

Idag får ni ta del av ännu ett mobilbilds inlägg, eftersom att mitt SD-kort har seriöst gått i bitar. Jag fattar inte vad jag har gjort! Det måste bara vara min massiva styrka som mosade sönder kortet. Helt enkelt.
Jag vände mig om för att ta borsten, och märkte att jag hade råkat använda stackars Gösta som ett sminkbord. Förlåt Mösten.

Min skönhetsrutin är inte speciellt konstig i de flesta aspekterna. Men det finns några saker jag gör som kanske skiljer sig från mängden lite.
1. Majsstärkelse som puder.

Varje gång jag har lagt foundation åker min lilla burk med majsstärkelse fram. Jag tycker att det är så faktastiskt tråkigt att köpa puder, så jag researchade lite vad puder innehåller, och det är till största del stärkelse. 

Majsstärkelse funkar lika bra som vilken 10-15 euros puder som helst tycker jag. Märker seriöst ingen skillnad. Billigt, bra, Amanda Approved. 

2. Alternativa primers

Något annat som jag väldigt sällan köper är primers. Jag har faktiskt en riktig primer hemma i Jeppis. Men då jag inte har med allt mitt smink hem till Vörå, så saknas en primer.

Någon av er har säkert hört talas om  att Nivea's Aftershave Balm kan användas som primer. Den här funkar också riktigt bra! Hemligheten? Glycerin. Det gör din hud lite klibbig så att din foundation fastnar som den ska. Och så doftar den gott och fräscht, jag klagar inte alls.
 
Nu borde jag fortsätta packa grejer inför Nylandsvisiten. På lördag sitter jag och Moa på Onnibussen hela dagen för att ta oss till Borgå, och sen på tisdag smäller det (det = mitt hjärta), äntligen ska jag få se Twenty One Pilots. Äntligen.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress