Amanda Sandvik

Vampig sminkning
Det är verkligen få saker jag tycker så mycket om som att greja med smink. Det är ett så skönt, nästan meditativt, kreativt utloppssätt. Att bara få sitta och fundera på färger och pensla på i ansiktet med produkter man faktiskt tycker om är något av det bästa efter en lång vecka.
 
I går blev det en röd/lila sminkning, inspirerad av höstvädret. Jag önskar att jag hade fått bättre bilder, men kameran var i Vörå, så telefonbilder får räcka för denhär gången (även om de inte blev så pjåkiga dehär heller).På ögonen använde jag Sleeks i-Divine Sunset palett, massa härliga och skimmriga solnedgångsfärger som är lätta att arbeta med. Jag ämnade att använda House Of Lashes fransarna i Siren, som har synts här på bloggen tidigare, men tyvärr har de nog sjungit sin sista vers efter några lim relaterade missöden och är numera bortgångna. Istället blev det ett lite styvare par som jag beställt från Ebay någon gång, men de funkade helt bra i slutändan.
På läpparna sportar jag Make Up Stores Havana, en supertjusig höstlila med mer röda än blå undertoner.
 
Resten av facet är väl ungefär som det brukar vara, slänge in lite cream contour från Makeup Revolution för att vara lite extra skarp i kanterna. 

Kul sminkning att göra efter att ha haft så lite tid på morgnarna i två veckors tid nu. Lite relaxation och underhållning i ett för att fira helgen! Hoppas ni har en fortsatt härlig söndag och njuuter, för det ska jag göra. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress