Amanda Sandvik

Dinner date
Igår så slänge jag, Moa, och Stella ihop en riktigt god middag. Det vankades krispiga blomkålsvingar, klyftpotatis, och spenat-/kikärtssallad. Supergott! Man borde middagsdejta sina vänner oftare.
Köket såg ut som en krigszon efteråt, men sånt får man ta då mästerverk skapas. Ibland kallar jag klyftpotatis för mästerverk.

Blomkålsvingarna vi gjorde var en variation på de klassiska heta vingarna från Hot for Food. Ett extra lager av skorpsmulor lades till vilket gjorde dem superkrispiga och goda!
Salladen serverades i min älskade teakskål från IKEA. Har längtat efter att få använda den och ååh, den är ju så fin. Spenat, plommontomater, sötpaprika, och så rostade kikärter är en vinnande kombination. Rostade kikisar är lite som proteinkrutonger om man tänker för mycket på det.
På snapchat fick man också se min väldigt hårda avokado, och så vännerna. Den tog typ 5 minuter att skala, avokadon alltså, inte vännerna. Nästan inte värt det. Nästan. 

För att sammanfatta så hade jag det bra igår. Folk skulle få komma och hjälpa mig med maten då pojkvännen är på jobb oftare, det tycker jag faktiskt. Så är det ju en bonus om folket råkar vara trevliga också. Dubbelbonus.

Idag blir det att gå på kalas! Taggad på vegansk ostbricka och cheesecake, och att få ha kul med skitroliga människor såklart. Någon gång ska jag också försöka mig på en vegansk cheesecake, jag har ju trots allt min hjälte, matberedaren i mitt liv. Men för tillfället så ser jag väldigt mycket fram emot att bli bjuden på en sån idag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress