Amanda Sandvik

Sminkning - Moa
I fredags så var det Moas tur att bli sminkad!

Vi körde på den klassiska blåtira looken, massa lila och rosa, och så lite guldglittrigt för att balansera ut det hela. Ett mörklila läppstift på det och så har man en riktigt vampig, höstpasslig look.
Ljuset var än en gång inte superb. Så jag tog chansen och expetimenterade med den inbyddga kamerablixten. Jag har ingen fancy extern blixt, så ljuset blev ju inte superjämnt. Men det är ju lite roligt det med. 
Jag gillar hur det ser ut med det hårda ljuset. Det känns opolerat, inustriellt och lite farligt. Moa behöver inget naturligt ljus, Moa är inte rädd för några blixtar. 

Sen efter sminkningen blev det en liten utflykt till Prisma för att handla en ny mascara efter ett litet missöde. De som har mig på Snapchat vet vad jag menar, haha. 

Något som var utmanande med denhär sminkningen var att lägga läppstift. Eftersom att det var en så mörk färg var det viktigt att allt for på rätt plats, och guud va det kan vara svårt att lägga läppstift på någon annan än sig själv! Men det blev ju bra i slutändan, och man lär ju sig, eller hur?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress