Amanda Sandvik

Sminkning - Stella
Idag kommer jag med inlägg gällande något jag tycker väldigt mycket om, nämnligen smink.

Jag tycker att det är så fruktansvärt roligt att sminka både mig själv och andra, och tar alltid chansen när jag får den. Så när Stella var hemma hos mig i veckan så blev det en sminksession. 

Ibland inser man bara hur fina ens vänner är, och så vill man bara typ, knipa dem i kinden, eller nånting sånt. 

När vi fotade denhär looken så hade solen redan gått ner, så det fina dagsljuset jag hade tänkt använda var försvunnet. Så hela församlingen fick hjälpa till med att få rätt ljus. Aleksi fick hålla upp en svart filt som bakgrund, Stella höll aluminiumfolie i famnen, och Moa fick lysa med telefonblixten för att hitta rätt ljus. Det blev ändå helt okej med tanke på omständigheterna!
Jag försökte mig på mitt livs första cut crease look, och det blev riktigt bra tycker jag! Bilden smickrar inte riktigt looken, eftersom att Stella egentligen har djupa ögonlock, men de ser väldigt ytliga ut här. 

Det är uppfriskande att sminka någon annan än sig själv från tid till tid. Att öva på olika ansikts-, ögon-, och läppformer är viktigt om man vill bli bra.

Det kommer att komma upp två till sminkinlägg nu efter varandra, en trilogi i sminkningar alltså! Två av dem är sminkningar på andra, och en är på mig själv. Ni ser ju mina sminkningar här från tid till tid så det är kanske inte så spännande, men lite kanske?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress