Amanda Sandvik

Körsbärsblom.
Finns det något bättre än då väret äntligen tillåter att man plockar fram vårjackorna? Idag känns det som att det är det bästa som hänt mig. I flera veckor har jag väntat på att få ta fram den här fake läderjackan jag köpte i Stockholm. Jag använder de ljusrosa broderade blommorna som substitut för Kungsträdgårdens körsbärsträd, funkar sisådär. Pull & Bear är det bästa som hänt min garderob och bland det värsta som hänt min plånbok. Skulle gärna köpa upp hela halva märket. Både jackan och polon är därifrån!
Här ser ni allt för många exempel av mig som ler och är löjlig för att Aleksi får mig att skratta när han fotar outfitbiler. Det är ett tungt samboliv förstår ni. Bringar also back mina rosa solisar (swenglish vadårå) från förra inlägget, favorit i repris iallafall för mig.

En annan favorit i repris är träningsappen Zombies, run!. Laddade ner den igen igår, använde den senast 2013ish och det var ett gott återseende. Det är exakt vad det låter som, man joggar och lyssnar på en story som utspelar sig på samma gång. Ibland plockar man upp första hjälpen kits, ibland blir man jagad av zombies och måste springa supersnabbt för att inte tappa de sakerna man hittat under rutten. Sprang färdigt det första uppdraget igår, och ska göra det andra idag bara för att det är så spännande! Superbra app för oss som blir uttråkade av att bara springa som vanliga dödliga. Håll tummarna att jag finner det lika roligt som jag gjorde igår, så uppdaterar jag (om det går bra...) sen!
Rose coloured glasses.
 Jag har förälskat mig i dessa solisar. De är helt fantastiska i mina ögon (hhöhöhöhö).
Det känns som att jag är med i en tonårs tv-serie från 70-talet. De kommer från H&M och kostade endast 7 peng! Rosa glas och rosguldsbågar. SÅ GÖTT ALLTSÅ. Kan man bli förälskad i ett par solglasögon?
För att tala om något helt annat, jag är så otroligt finnig just nu. Jag förtjänar inte detta. Jag är en god människa. Måste verkligen ta tag i ansiktstvättandet och vattendrickandet igen, mår bättre överlag då jag lägger tid på att ta hand om min hy.

Är hemma i Vörå nu för helgen. Ska mysa med katterna, familj och vän, övningsköra, cykla, njuta av naturen. Blogga också förhoppningsvis. Man måste passa på att vara utomhus innan de hinner börja spetsa åkrarna med stinkbomer. #JustVöråThings
En concealer för 3€.
Redan i lördags märkte jag att min concealer som jag köpte från Kicks då jag var i Stockholm hade tagit slut. Men som man gör så lyckades jag glömma det tills jag skulle använda den nästa gång. Vilket var i tisdags, då jag fick samla alla mina "nästan" tömda concealers för att täcka mina mörka underögon. 

Concealer är typ det tråkigaste som finns att köpa i sminkväg. Vill inte och orkar inte lägga tid och pengar på det, så jag tog mig till Essence hyllan i Halpa-Halli för att hitta något, snabbt och smärtfritt. Så det blev deras nya (?) Camouflage concealer. 3,10€ betalade jag för den!
Rätt så stor för en sån liten peng! Testade den under ögonen idag, eller under ena ögat, menade göra en såndär hälften/hälften bild så man skulle se hur den ser ut på. Hann dock gnugga mig i ögonen före jag tog bilden, men jag tror ni fattar.
Syns inte jättebra, men ni kan ju låtsas. Mina lila underögon är mitt största användningsområde när det kommer till concealer, sen så är jag ju skitfinnig i pannan, så där kör jag också en klick ibland.
 
De två problemen jag har med denna är att den oxiderar lite orange (inte lika mycket som deras andra concealer jag använt förr), och att den inte täcker allt till 100%. Men båda problemen förlåter jag pga priset, för den är verkligen super för att kosta tre peng!
 
Så alltså, är du en lat, pank jävel som är mörk under ögonen rekommenderar jag denna starkt! 5/5 poäng!