Amanda Sandvik

En concealer för 3€.
Redan i lördags märkte jag att min concealer som jag köpte från Kicks då jag var i Stockholm hade tagit slut. Men som man gör så lyckades jag glömma det tills jag skulle använda den nästa gång. Vilket var i tisdags, då jag fick samla alla mina "nästan" tömda concealers för att täcka mina mörka underögon. 

Concealer är typ det tråkigaste som finns att köpa i sminkväg. Vill inte och orkar inte lägga tid och pengar på det, så jag tog mig till Essence hyllan i Halpa-Halli för att hitta något, snabbt och smärtfritt. Så det blev deras nya (?) Camouflage concealer. 3,10€ betalade jag för den!
Rätt så stor för en sån liten peng! Testade den under ögonen idag, eller under ena ögat, menade göra en såndär hälften/hälften bild så man skulle se hur den ser ut på. Hann dock gnugga mig i ögonen före jag tog bilden, men jag tror ni fattar.
Syns inte jättebra, men ni kan ju låtsas. Mina lila underögon är mitt största användningsområde när det kommer till concealer, sen så är jag ju skitfinnig i pannan, så där kör jag också en klick ibland.
 
De två problemen jag har med denna är att den oxiderar lite orange (inte lika mycket som deras andra concealer jag använt förr), och att den inte täcker allt till 100%. Men båda problemen förlåter jag pga priset, för den är verkligen super för att kosta tre peng!
 
Så alltså, är du en lat, pank jävel som är mörk under ögonen rekommenderar jag denna starkt! 5/5 poäng!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress