Amanda Sandvik

Skrubbade solisar.
Hello bloggen my old friend, I've come to talk to you again.

Jag mår inte superbra just nu, därav tystnaden. Men med våren kommer min inspiration tilbaka. 

Vi har roliga projekt på gång i skolan och även om det känns som att jag ska dö när jag stiger upp klockan 08:00, så är det oftast helt okej att vara i skolan, även om det är svårt att orka ibland. Nu vill jag ju sen inte att ni ska tycka synd om mig för att jag är trött och sjuk, det är inget nytt, om det är någon tröst. Jag har blivit bättre på att hantera när tröttheten kryper in och jag förvandlas till en urvriden disktrasa som tar tre tupplurer om dagen och/eller bara stirrar in i väggen i flera timmar. Herregud så dramatiskt det låter nu när jag skriver ner det.
 
Idag har solen varit framme och det gör så mycket för mitt humör. Jag lyser med solen och jag surar med regnmolnen, så jävla lättpåverkad är jag, som annars står ganska stadigt i mig själv. En av orsakerna till att jag blir glad av solen är att jag är så otroligt snygg i mina solglasögon. Reafynd från Indiska för fem peng förra sommaren! De är skrubbade av att ha legat i min tygväska och slås omkring. Har faktiskt ögonen på två nya modeller jag ska inskaffa när fyrk finns, whenever that will be, så STAY TUNED FOR MORE SOLISAR.
 
Tycker det är så fint med vitt och guld, och att bågarna är så tunna. Något som inte är så fint är mina bryn som suttit på ansiktet hela dagen. Men ni vet, jag tänker inte lägga på mer bryn för att ta några bilder. Jag är för lat. Måste också desperat tvätta håret idag, ska köra min Roots mask från Lush, så otroligt bra för platt och livlöst hår. Vilket är the story of my life.
Anonym

Så fin!

Anonym

Så fin!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress