Amanda Sandvik

Grönt är skönt.
Igår kväll så lackade jag mina naglar i en fin grön, metallisk färg, och blev därför inspirerad till att använda min gröna lid-topper från H&M.

Jag kombinerade den grön/bruna ögonlooken med en lila läpp för att låtsas att lila och grön är komplementfärger. Det är en lögn, men vad kan man när man inte känner för att ha en riktigt rosa läpp. Ska också passa på att tacka Stella som är dagens mästerfotograf!
Produkter använda:
- Meet Matte Nude Eyeshadow Palette, The Balm
- Dipbrow Pomade i Dark Brown, Anastasia Beverly Hills
- Fluid Hues Eye Colour i Wood Nymph, H&M
- Stay All Day concealer, 20 Soft Beige, Essence
- True Natual Volume Mascara, Lumene
- Lip Liner Pencil, Primark
- Rouge Coco Lipstick i Mademoiselle, Chanel
- Bahama Mama Bronzer, The Balm
- Solstice Highlighter Palette, Sleek


Det är idag vi ska se Marina Abramovic, att jag är taggad är en seriös understatement. Ska snart börja ta oss in mot stan. Kommer säkerligen skriva mer om upplevelsen då jag kommer därifrån, så håll ögonen öppna om ny bryr er om sånt som performancekonst!
Praktikvecka två.
Hej hallå mina vänner!

Nu har jag praktiserat i en vecka. Jag är lycklig, riktigt lycklig. Att få sitta på bussen, sitta på tunnelbanan, sitta vid teatern, sitta vid ett café, gör mig glad. Saknar ju min familj, mina vänner som inte är här, och mina katter. Men nog fan är jag glad här. 

Min praktikplats är så fin, och bra, och varm, och alla är så snälla. Stockholm är nog livets stad, som Linn sa en en gång. Det är en bra beskrivning. 

Just nu sitter jag på soffan med Stella, och Linn sitter i fotöljen. Vi gömmer oss för dem som sjunger om brysselkål i köket. #JustNästetThings. Jag ska kolla en skräckis, för man behöver adrenalin i vardagen.
        
Från min Instagram: Min sovplats i den sköna vårsolen vi har varit lyckligt lottade nog att få ta del av några dagar förra veckan // Älskar reklamen som finns på Centralen. Det är så fint och rosa, självkärlek är fan viktigt.

De kommande tre dagarna är jag ledig. Ska gå och se Marina Abramovic's performance imorgon och jag tror att jag påriktigt kommer gråta. JAG ÄLSKAR MARINA ABRAMOVIC. Önskar er alla lika myckert lycka imorgon! Mvh. allas er favvo Amanda.
 
Superhemligt behind the scenes info om detta inägg: Skulle ha publicerats för flera timmar sen men jag råkade trycka fel...
Stockholm.
Hej alla tre bloggläsare!

Jag är här igen, och nu är jag i Stockholm. Jag kom hit med båten från Åbo för ungefär 24 timmar sedan, och jag är nöjd i hela kroppen. Har köpt lite Lush, myst i Nöjets Näste och ätit veganska fastlagsbullar. Grömt nöjsamt. Ska inviga mitt livs första bathbomb ikväll, it gon be nice. 
Packningen som fick komma med till Stockis.

Imorgon börjar min praktik och jag är lite nervös men också supertaggad! Kommer alltså vara här i fyra veckor framöver, och jag tror det kommer bli jättebra. Min ekonomi kommer dock hata mig, för det finns allt för många bra affärer med massa veganmat. Har idag shoppat lyckans lycka i Goodstore, VEGANSKA FUCKING PEANUTBUTTERCUPS. White chocolate macadamia nut Clif-bars är ju också min lyckas lycka, de finns också i Goodstore. Ska göra ett till vegan taste test inlägg, så se fram emot den godingen!
Passet i hand vid hamnen i Åbo, redo att stiga ombord. // Dagens fika på Kafé 44, vegansemla!