Amanda Sandvik

Praktikvecka två.
Hej hallå mina vänner!

Nu har jag praktiserat i en vecka. Jag är lycklig, riktigt lycklig. Att få sitta på bussen, sitta på tunnelbanan, sitta vid teatern, sitta vid ett café, gör mig glad. Saknar ju min familj, mina vänner som inte är här, och mina katter. Men nog fan är jag glad här. 

Min praktikplats är så fin, och bra, och varm, och alla är så snälla. Stockholm är nog livets stad, som Linn sa en en gång. Det är en bra beskrivning. 

Just nu sitter jag på soffan med Stella, och Linn sitter i fotöljen. Vi gömmer oss för dem som sjunger om brysselkål i köket. #JustNästetThings. Jag ska kolla en skräckis, för man behöver adrenalin i vardagen.
        
Från min Instagram: Min sovplats i den sköna vårsolen vi har varit lyckligt lottade nog att få ta del av några dagar förra veckan // Älskar reklamen som finns på Centralen. Det är så fint och rosa, självkärlek är fan viktigt.

De kommande tre dagarna är jag ledig. Ska gå och se Marina Abramovic's performance imorgon och jag tror att jag påriktigt kommer gråta. JAG ÄLSKAR MARINA ABRAMOVIC. Önskar er alla lika myckert lycka imorgon! Mvh. allas er favvo Amanda.
 
Superhemligt behind the scenes info om detta inägg: Skulle ha publicerats för flera timmar sen men jag råkade trycka fel...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress