Amanda Sandvik

Livsuppdatering.
Hej, jag heter Amanda och har varken kontroll över mitt liv eller mina blogginägg.

Alltså jag har verkligen maximerat mitt slappande sedan nyåret. Det känns som att allt jag gör är att ligga i sängen. Jag lovar, jag är inte såhär egentligen. (Det där kanske var en lögn.)

Jag är en person som är väldigt beroende av rutin för att må så bra som möjligt, och då man byter ut det dagliga programmet mot att äta avokado (och punchbollar, och skumskallar, och bullar, och nudlar) och kolla Modern Family hela dagen. Jag kollar drömmande på min kalender och bara hoppas på att något ska dyka upp. Eller egentligen inte, kan berätta att jag är så himla trött. Ni vet, medicinbyte + ingen rutin resulterar i inte bara slapp kropp men också slapp hjärna. Hoppeligen går det om snart, annars förvandlas jag till en klump med slem. Notera att det inte är en klump av slem, utan en klump med slem på/till/var man nu vill ha slemmet, och det tycker jag låter ännu äckligare än att vara 100% gjord av slem, så jag använder det som motivation till att sluta relaxa sönder.

Men då jag inte ligger i sängen (jk jag gjorde allt detta från sängen) så söker jag praktikplats och kollar på kläder jag önskar mig. Sedan typ... december kanske, så har jag blivit mer inspirerad av kläder? Jag har aldrig varit speciellt bra med mode, jag har ju inte varit dålig, men långt ifrån världsbäst. Men efter loppisrundor hemma och vid mommos (tack igen mommo om du läser det här!!), så har jag kommit fram till att kläder kanske är lite kul ändå! Jag kanske till och med kan bli lite fashionabel?


Varför är det så jobbigt att vara produktiv? Jag har skjutit upp både att göra aftisgrejer, och att skriva min installationssammanfatting till YA i flera veckor nu. Det är till och med tråkigt att redigera bilder just nu. Skärpning! Har ni något tips på hur man gör sig produktiv? Imorgon då jag åker till Vörå ska datorn med och jag ska plugga sönder... kanske... Har iallafall nu redigerat någon bild från då vi var vid mommos i mellandagarna, så de kan jag bjuda på!
Det är verkligen skönt att se lite berg och vatten från tid till tid, lite anti-pampas behandlig för kropp och själ. Nåjaa, nu har jag väl fått skriva av mig lite. Jag har kommit fram till att det är en av sakerna jag vill göra med min blogg, den finns ju ändå här för min egen skull. Aldrig har jag varit någon baddare på att hålla dagbok, men det känns bra att skriva ner lite vardagsgrejs ibland, som jag kan se tillbaks på sen. En ordpresent till framtids Amanda. Du kan tacka mig senare (get it, för det är i framtiden? höhöhöhöhö).
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress