Amanda Sandvik

Praktik nummer två.
Jag skulle ju inte vara förvånad om ni alla glömt vem jag är, så länge som jag har varit borta. Men ni som minns kanske undrar var jag har varit? Orsaken till att jag inte har bloggat är att jag har helt enkelt varit för sjuk. Har dock insett att den inte kommer att bli bättre av att jag bara undviker att göra saker hela dagarna, så nu är jag tillbaks för stunden i alla fall!

Något som har gjort mig glad, trots sjukdomen, har varit faktumet att vi har en uppkommande praktikperiod. Då kanske ni undrar (eller jag tycker att ni kan undra det här, så låtsas bara, för min skull) vart det bär den här gången? Förra gången så var jag ju en månad i Vasa, och det blir faktiskt ett ställe utanför Jeppis denna gång också. Gissa tre gånger va?? Det börjar på S och slutar på...
(bild)
...TOCKHOLM!! STOCK-FUCKING-HOLM!!

Så glad man kan bli
över att få uppleva världen lite. Lufta vingarna, andas lite avgas, handla på Willys, gå på Sephora, shoppa lite Lush, åka tunnelbana. Ibland behövs det bara något som visar en att det fortfarande finns fina saker i livet för att man ska må lite bättre. Tills nästa gång!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress