Amanda Sandvik

Summer shenanigans.
Trots den överlag kalla och jobbiga sommaren så har jag haft roligt. Jag har lärt mig att då livet är ganska sugigt överlag så uppskattar man de fina stunderna så mycket mer. Några av de roliga stunderna har varit att sitta på balkonger i kvällsolen med massa andra människor, se på sommarteater med fin vän, träffa släkt, äta gott, sova länge, skratta åt dumma saker med de som alltid får mig att dra på mungiporna när jag behöver det som mest, och såklart att fira Jeppisdagarna som var nu i helgen.
 
Men jag har inte bara festat och sovit tills klockan... allt för sent... Ibland har jag faktiskt jobbat också! På första bilden har jag tagit en superglammig selfie på jobbet, framför tomburksinsamlingen. På andra bilden vill min lösögonfrans fly från mitt öga, men jag är glad och söt ändå.
 
I Vörå har jag också hunnit vara en del, inte så mycket, men ibland har jag kommit mig dit. Det är alltid skönt att träffa familjen och hoppeligen hinner jag träffa dem ännu en gång före jag åker till Stockholm den första augusti(!!!!!).
 
Som tidigare nämnt så har jag ju jobbat i sommar. Har faktiskt sista jobbdagen på torsdag och det ska bli så skönt att ta lite semester, även om det har varit kul att ha något att göra. Så är ju arbetsplatsen inte så pjåkig att vila ögonen på heller...
 
 
Så var det ju sommarteatern. Oravais sommarteater mer specifikt, Lumpänglars väg. Den var helt sjukt bra, kanske bästa sommarteatern jag sett någonsin. Creds till Èlins kamera och bror som agerade kameraman när systrar i flanell skulle dokumenteras. Tuusen tack till Èlin som drog med mig!
 
Om 12 timmar på minuten så måste jag stiga upp. Jag är inte den ultimata morgonmänniskan så jag borde gå och sova typ nu, men det orkar jag inte, trots att jag är en så trött person. Ska försöka få fram lite roligare blogginlägg nu den kommande veckan, men nu får ni nöja er med detta, alla mina 4 läsare!
Livsuppdatering 2.0
Tro det eller ej men jag har inte glömt lösenordet till min blogg.
Fastän man skulle kunna tro det. Det har bara hänt så otroligt mycket saker.  Jag har flyttat, jag bor i ett litet kollektiv med Moa och Stella nu, i rummet som en gång var en matsal. Fun fact: jag har inga dörrar! Dörrar är såå 2016, öppen planlösning är det nya heta.
 
Jag har också sett Bruno Mars live, gått ut tvåan, och inom snart så fyller jag 18. Ännu en liten livskris gör sig känd. Jag ska få körkort, hoppas jag? Tänk om jag inte får körkort? Tänk om jag kör på någon på uppkörningen? Ni fattar. På ett annat, lite roligare plan så kan jag berätta att jag har bokat födelsedagsresan till Stockholm, en födisresa på två veckor alltså. Eller egentligen vet jag inte hur länge vi stannar... Inte är man lejon för ingen orsak alls! 

En annan sak man inte skulle kunna tro är att jag har saknat att blogga. Har försökt både en och två gånger, utkastmappen är full av halvbra, halvfärdiga inlägg. Men det har inte funnits ork eller känslor att lägga ner. Det har bara blivit stopp mitt i skrivandet. Så att jag nu sitter här och skriver påriktigt är ett gott tecken. 

Tänker avsluta med en visdom. Detta är alltså vad jag lärt mig under bloggpausen ... tro aldrig du är så trött du bara kan bli...för du kan alltid bli tröttare. Som du har inte sovit en blund på tre veckor trött, fast  i själen. Själen bara "aaaaaa du lägger mig i en köttkvarn slutaaaaa" och man bara står där och pressar ner själjäveln längre ner i kvarnen med en kvast, och skrattar maniskt. Bra liknelse där! Tack, jag jobbade hårt för att få ner den! Tror detta är min queue för att avsluta detta inlägg!