Amanda Sandvik

Livsuppdatering 2.0
Tro det eller ej men jag har inte glömt lösenordet till min blogg.
Fastän man skulle kunna tro det. Det har bara hänt så otroligt mycket saker.  Jag har flyttat, jag bor i ett litet kollektiv med Moa och Stella nu, i rummet som en gång var en matsal. Fun fact: jag har inga dörrar! Dörrar är såå 2016, öppen planlösning är det nya heta.
 
Jag har också sett Bruno Mars live, gått ut tvåan, och inom snart så fyller jag 18. Ännu en liten livskris gör sig känd. Jag ska få körkort, hoppas jag? Tänk om jag inte får körkort? Tänk om jag kör på någon på uppkörningen? Ni fattar. På ett annat, lite roligare plan så kan jag berätta att jag har bokat födelsedagsresan till Stockholm, en födisresa på två veckor alltså. Eller egentligen vet jag inte hur länge vi stannar... Inte är man lejon för ingen orsak alls! 

En annan sak man inte skulle kunna tro är att jag har saknat att blogga. Har försökt både en och två gånger, utkastmappen är full av halvbra, halvfärdiga inlägg. Men det har inte funnits ork eller känslor att lägga ner. Det har bara blivit stopp mitt i skrivandet. Så att jag nu sitter här och skriver påriktigt är ett gott tecken. 

Tänker avsluta med en visdom. Detta är alltså vad jag lärt mig under bloggpausen ... tro aldrig du är så trött du bara kan bli...för du kan alltid bli tröttare. Som du har inte sovit en blund på tre veckor trött, fast  i själen. Själen bara "aaaaaa du lägger mig i en köttkvarn slutaaaaa" och man bara står där och pressar ner själjäveln längre ner i kvarnen med en kvast, och skrattar maniskt. Bra liknelse där! Tack, jag jobbade hårt för att få ner den! Tror detta är min queue för att avsluta detta inlägg! 
         
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress