Amanda Sandvik

Saker att göra i Stockholm.
Först av allt, TACK för den fina responsen på mitt förra inlägg. Jag blev så glad av att alla var så snälla och förstående, inte en enda elak kommentar hörni!

För det andra, jag är hemma från Stockholm nu. Det känns inte jättebra om jag ska vara ärlig. Jag saknar mina kompisar, värmen, praktikplatsen, skogaholmslimpan, stadslivet, och än en gång mina vänner. Det är länge sedan jag har mått så bra så länge som jag har gjort under praktiken. Men när jag väl kommer in i vardagslivet igen blir jag nog nöjd här också. Har saknat mina hemmakompisar så jävla mycket, önskar vi alla kunde bo i ett kollektiv på söder och dricka svart kaffe hela dagarna. Nog för att jag helst tar mitt kaffe med mjölk. Meeen ska vi ta en insta-update på vad jag gjort sedan sist?

Vi åt Maxburgare under rulltrapporna vid Mall of Scandinavia helgen då Moa var i Stockis. Vi satt där vi satt eftersom att det var otroligt fullt överallt, eftersom att det var mellofinal på kvällen. #JustSwedenThings. Bless Max veganska BBQ-sandwhich mål + Sweet Mustard dippen. Hallelujah! Praise the burgerlords!
 
 
Bilden till höger är tagen på vägen från tunnelbanan till praktikplatsen, älskar söder! 
 
 
Bilden till vänster är från när jag råkade klä mig som en vandrande reklampelare för Adidas, man får ju nästan skämmas.

Andra saker jag gjort är att se teaterföreställningarna Killarna och The Sexual Contract, gått på Danceoke på Dansmuséet, sett Tom of Finland och A Cure for Wellness på bio, åkt mycket mycket lokaltrafik, strosat runt på Hemköp, skrattat så jag har haft träningsvärk dagen efter (flera gånger), tränat en vecka på Nordic Wellness, sett en imroviserad musikalföreställning, haft hand om en pressfotografering, spenderat tid och pengar på Kafé 44, och bara mått så alldeles, alldeles underbart bra. 

Så tack Nöjets Näste, Improvisationsstudion, och staden Stockholm för de bästa fyra veckorna på länge, jag är er evigt tacksam.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress