Amanda Sandvik

Golden Glow.
Ibland, när jag lämnas ensam lite för länge, så börjar jag tappa befattningen av hur mycket Make Up Store pigment man kan lägga på sitt ansikte. Igår blev det, ganska mycket, men alltså, det är inte ett problem i mina ögon. Speciellt inte när det ligger på mina ögon. (höhöhöhö)
Som tidigare nämnt så använde jag mitt handy dandy Make Up Store löspigment i färgen Carat, har haft den i typ två år och vet inte om de har någon motsvarande i deras nya sortiment. Men har också en från den nyare launchen i Silver, som är lika bra. Så den nya formulan skapar lika fina linjer den med!

Hot tip! För att få liner effekten så använd en våt borste, inte fuktig, blöt. Som, dränk den tills på gränsentill upplöst. Då blir det bra. 
På läpparna använde jag Kat Von D's Everlasting Liquid Lipstick i Crucifix, superfin vampig höstfärg! Toppade sen det med ett genomskinligt läppglans från Essence, do recommend! Som, fattar inte varför man skulle lägga mången peng på ett genomskinligt läppglans, då man får ett asbra för två peng från your local Halpa-Halli.
Är detta ett stort jävla ägg eller en individ? 9/10 svarar fel. Nämen, andra produkter jag använde var min trusty Bahama Mama bronzer, och även några shades från Meet Matte Nude paletten till min contour, plus Mary-Lou Manizer som highlight. 
 
Kanske sitter och bloggar just nu för att undvika den antågande stressen inför studentskrivningarna imorgon, men ni vet! Allt för att leva i stunden va! Haha! Hoppas på L imorgon då! Haha! Ha!
Venedig och sånt.
Glad september! 

Höst gör mig så glad, man behöver liksom inte ha några förväntningar. Är det varmt så är det kul, är det kallt så är det som det ska vara. Att skolan har börjat gör mig också glad, det är ju snart en månad sen men det är mycket jag inte hunnit blogga om. Som att vi for iväg till Venedig med bildartesan treorna i fem dar i slutet av augusti. 

Hade aldrig varit till Italien tidigare och jag blev inte besviken. VÄRMEN VAR SÅ BRA. Som på samma nivå som att bli kokad i en gryta, supernice alltså. Utom på natten, då vi inte hade ac i hotellrummet. Värt det tho.
Den finska sommaren har ju inte levererat så många varma dagar, så att få använda mina finaste sommaroutfits va grömt nöjsamt. Fick vara snygg i en hel vecka. What a blessing liksom. 
Vi var ju inte bara där för att äta god mat (alltså pasta varje dag, flera gånger per dag), ligga på stranden, dricka vin, och vara snygga. Biennalen är vad som gav oss studiepoäng egentligen, alltså en asstor konstfestival med konstnärer från hela världen. Finlands verk var helt sjuukt bra, kanske skriver mer om det sen, bra var det!
Vi besökte Accademia museét också, som var nära där vi bodde, behändigt nog. Där fanns massa verk an Antonio Canova (mitt lilla konsthistoriska hjärta skrek ganska mycket), men även lite Hieronymus Bosch (skriver man så????). 
Det var helt enkelt en superb resa, med bra sällskap, bra mat, bra vin, sånt!  Rekommenderar Venedig i augusti åt alla som inte har något emot +30 grader och gassande sol!
 
Väl tillbaka i Finland så har vi börjat med nya spännande projekt i skolan. Lite utställningsarbeten, lite Culture Club, ser fram emot att se reultat av allt sen. Ser dock inte fram emot att börja med studentskrivningarna på måndag. Ibland ser jag tillbaka på Amanda i det förflutna och undrar "Vaför har du inte läst så mycket som du skulle behöva?". Har inte fått något svar än, tror inte jag kommer få något heller.
Avslutar med en söt septemberselfie från då jag var hemma hos mapa i början av veckan. Bara för att jag vill.