Amanda Sandvik

Atelje Tour!
Eftersom det enda vi håller på med i skolan just nu, egentligen hela terminen tills vi (förhoppningsvis) går ut till våren är att jobba på våra examensprojekt, så har vi fått bygga egna små ateljeutrymmen i skolan för att kunna jobba konsekvent på ett och samma ställe. 

Jag var då sjuk dagen alla andra byggde sina små rum. Så jag byggde en koja då jag kom tillbaks istället. Den är asmysig och jag är asstolt. Ta och titta in va!

Först så kan vi ta en titt på den ödmjuka utsidan. Tror ni jag skämtar då jag säger det är en koja?

Det är en konstruktion av ett bord, pinnar, tejp, otroligt mycket tejp, en målning, en rullbar hylla, och tyg. Jag borde kanske bli ingenjör, eller arkitekt. Hoppar av konstskolan nu.

Här ser vi vad som oftast finns i min atelje, ett staple faktiskt. En take away kaffemugg från After Eight. Jag veeet att take away koppar av papper och plast är skit, och jag ska köpa en såndär återanvändbar bambukopp då jag har deg att punga ut tolv euro på en kopp. Skitgott kaffe iallafall.


En av mina favoritsaker jag har gjort med utrymmet (utom den öppna planlösningen, takhöjden och den ljusa luftigheten linnetyget medför, förstås) så är att jag använde en målning en gammal studerande har gjort som vägg. Tänkt först använda en jag har gjort, men den var... hemskt ful! Tack gud att man får stjäla för konsten va? (Plus liten sneak peak på en del av mitt slutprojekt på väggen!)


Sen så har jag lite saker som jag faktiskt behöver. Typ min kamera! Ibland kommer fotojobb fram utan att man ens planerat det, så då är det skönt att ha kameran redo. Plus en tom Pepsi Max Cherry i bakgrunden jag använder som emergency vattenflaska om jag glömt att ta med en.


Jag inser nu att det här blir tredje bilden jag postar i detta inlägg som innehåller en koffeinprodukt... Jag lovar att det inte är lika paha som det ser ut. Jag kan sluta när jag vill!!! Jamen, här är den lilla hyllan jag har där jag bevarar storyboards och lite andra papper som relaterar till projekten jag håller på med just nu. Plus den där tomma Monster Zero'n jag gömde där för att ingen skulle kunna dömma mig. Men nu skäms jag inte längre... Nästan.


Till sist så kan jag bjuda på ännu en sneak peak på mitt slutprojekt. Kan berätta att det kommer bli en film om ett väldigt, väldigt personligt ämne. Vilket är ganska jobbigt, men det känns som att det verkligen kommer vara värt det i slutändan.


Hoppas ni gillade min lilla atelje tour, är som sagt pinsamt stolt över den. Jag har inte så hög standard tydligen. Nu ska jag sluta skjuta fram mitt arbete och börja jobba påriktigt, glad onsdag!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress