Amanda Sandvik

I'm back bitches!
Så, här sitter jag igen, dator i famn, borde göra skolarbeten, men icke! Det är så det brukar börja då jag får min bloggcraving, och även denna gång är det så. 

Faktum är att jag gillar att blogga väldigt mycket, men i perioder går det bara inte. Har saknat det dock. Har så jävla många tankar jag vill kunna spy ut någonstans. Då är det behändigt att ha en blogg. 

I nuläget så håller jag på med att jobba på examensarbetet, har bokat in inträdesprov i slutet av mars i Stockholm, kollar lägisar varje dag så bäst för dem att de släpper in mig. Annars har mitt pengasinne blivit avtrubbat för ingen orsak alls. Liksom då man tänker "10 000 kr för en etta, det är ju helt okej!" har något slått snett. Det är hjärnkapacitet jag aldrig får tilbaks. 

Har så mycket jag vill skriva i detta inlägg, men jag vet inte, ska spara på tankarna lite. Har några ideér till djupare inlägg, men har saknat att blogga om smink och kläder, sånt enkelt också. Har en ny telefon med bra kamera nu förstår ni. 

, ska lämna bloggplattformen ensam en stund nu igen, ville bara uppdatera alla mina tre fans om att jag ska blogga igen! Tack för allt stöd <3<3<33
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress