Amanda Sandvik

Veckans Måsten
To do list för vecka 10 år 2018

Göra anteckningar jag kan presentera för gruppen på tisdag 

- Prata med studiehandledare om kompetenspoäng 

- Prata med lärare om mikrofon till slutprojektet

- Skriva klart manuset 

 
- Börja redigera musikvideon

- Börja planera två musikvideor till? Kanske? 

- Städa rummet

- Föra ner onödiga saker till källaren

- Lägga upp allt jag ska sälja på Depop
 
 
- Börja öva ordentligt på inträdesprovet

- Öva slutspurten inför finskastudenten

- Diska

- Försöka att inte dö på samma gång En liten mitt-i-veckan check up, på mig själv. Det finns så otroligt mycket som måste göras. Som på nivån att jag igår drack en energidryck och två koppar kaffe, vilket är unheard of för mig. Gjorde armhävningar framför TVn för att bli kvitt energin. Funkade sådär.
 
Det är bara tolv ynka dagar tills jag skriver finskastudenten och sätter mig på planet till Stockholm för att ha mina inträdesprov. Får hoppas jag inte drabbas av en koffeinrelaterad hjärtattack före det, men kan inte lova någonting.
Eko Garderob Hack #1
Varje gång jag skriver eller läser ett blogginlägg om att ha en miljövänlig garderob så blir jag ännu mer taggad på det ämnet. Det känns bara så jävla bra att inte göra mer skada till miljön än vad man måste, åtminstone i klädväg. Tänkte därför idag ge ut ett av mina bästa tips för Hot Eco Friendly Fashion on A Budget™.

Nämnligen Depop! 
Depop är en av de appar jag kollar varje dag, tycker det är skönt att fönstershoppa hemma i sängen. Vad Depop går ut på är alltså att sälja vad man vill egentligen, men begagnade kläder går i första hand, åtminstone för mig.  Det ni ser på bilden där är min egen Depop shop, feel free att kolla in den! Just nu så är de flesta plagg 5€ eller under,  Kan både frakta eller träffas, om man vill ha något därifrån ;) ;) ;).

Själv så har jag planerat att köpa min examensoutfit helt begagnat, och antagligen från Depop. Har likeat så många byxdressar och klackar att man kunde tro jag är en fanatiker. Det som är så bra med just denna app är att man ser plagg från hela världen och i alla prisklasser, så man kan verkligen välja och vraka. Inte som då man går in i ett fysiskt loppis och hittar en sak i fel storlek. Händer mig hela tiden och det suger. Är dock lite nervös att jag ska råka köpa plagg och skor i fel storlek, för jag har fan inte tid eller pengar till det. Enda negativa med att köpa begagnat är att folk ofta inte godtar återlämningar av plagg och pengarna tillbaka. Men det är en risk man får ta. 

Vill definitivt göra mer inlägg i stil med detta, måste ju ta vara på en av de två ekovänliga sakerna man är bra på! Gjorde till och med en ny kategori för just detta nu, bevis på att jag tar det seriöst, eller?  PS! Om ni själva har en loppisinstagram, eller en egen Depop så snälla lämna @ i kommentarerna, vill ha mer kläder att välja mellan!