Amanda Sandvik

Födelsedagsfirande ect.
Den fjärde augusti fyllde jag 17 år! Jag har nu varit 17 i åtta dagar, och jag tror än att jag är 16. Men med födelsedagar kommer födelsedagskalas! På dagen D så blev det biobesök med moster, kusin, och mamma i Jeppis. Vi såg Me before You, och jag gräääät. Det var en jättefin film, rekommenderar den till alla som vill få lite second hand fjärilar i magen och få snyfta i ensamhet eller gott sällskap. 

Sen på lördagen så blev det gemensam födisfest hos Fanny, jättefin tillställning med jättefina vänner! Jag känner mig så #blessed att få ha så fina vänner runt mig. Jag fick såå fina presenter, inte bara på lördagen, och jag typ drunknar i tacksamhet när jag tänker på dem. 
Känner ni igen dessa? Om ni kollar tillbaks till inlägget där jag skriver om födelsedagsönskningar så hittar ni dessa exakta produkter! Mina tre läsare känner mig allt för väl. ❤ Élin skämde också bort mig totalt, hon är presentgudinnan, jag lovar att hon läser mina tankar och bara ser vad jag behöver i livet (som Tom of Finland i ugnsvanteform). Och så fick jag världens finaste Adidas tröja av mapa, som ni säkert kommer se här på bloggen. Tuuuuuusen tack till alla som har gratulerat och presenterat mig med presenter!

Fun fact: Akke kom just in i rummet och skulle ge mig ett "snack"...
En supernasty cracker med en halv centimeter tjock ost, och wasabi... Som tur har jag en funktionerande hjärna, aptit, och ögon så jag föll inte för pranket den här gången. Sen faktumet att han snappade prankförberedelserna åt mig gör ju situationen bara till ännu mer av ett fiasko... Sambo of the year 2016.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress