Amanda Sandvik

Första skolveckan
Nu är jag tillbaka i livets goda smör, som man säger på nästansvenska, Campus Allegro. Jag har börjat skolåret som jag alltid gör, med att ge folk för höga förväntningar om att jag är snyggare än vad jag är. Men oroa er icke, snart är jag tillbaka till mitt gamla, lagom fula, jag.
 
Något som inte är så gott är att jag denna vecka måste säga hejdå till mina jätteelaka vänner som flyttar till/har flyttat till Stockholm nu. Det är faktiskt riktigt jobbigt och inte roligt alls. Men ni ska ha det så kul, era jävla människohatare. (Jk skämta ba lol, ni ska ha e så jävla TRÅKIT.

Menmen, ni kanske undrar hur jag spenderar mina dagar. Då kan jag berätta att jag vaknar, sminkar mig tills jag nästan blir sen, äter gröt tills jag blir sen, är i skolan, är vid After Eight, går hem, jk går hem till Moa och Stella, går hem, hör på poddar om mord eller ond och bråd död, och kollar storytimes på Youtube. Nu vet ni, nu behöver jag aldrig blogga igen. 

På tal om poddar så rekommenderar jag att ni alla lyssnar på mina goda vänner, Vendla och Johannes podd PermopoddenDe är fan underbara, några av de roligaste människorna jag känner! 10/10.

Förlåt för världens kanske sänsta blogginlägg, men oroa er ICKE, det kommer bli värre.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress