Amanda Sandvik

NY DESIGN!
Hej på er igen!

Bloggen har varit under rekonstruktion i några dar, trodde inte att det skulle märkas, men nån procent av mina tre läsare har faktiskt lagt märke till att den har varit lösenordsskyddad, haha! Så om någon annan också har undrat men inte frågat, så har det varit därför. 

HTML-kodning var en gång i tiden något jag kunde hantera någolunda bra, men när man inte gör det aktivt så glömmer man det mesta, sorgligt! Men jag har gjort mitt bästa, piffat till lite här och där. Känner mig inte helt klar än, men nån gång kommer den bli helt klar...kanske. Körde på marmortemat denna omgång. Tänkte först ta lite "vattenfärger", men färgrädd som jag är blev jag nervös och höll det väldigt neutralt med en liten mönster-twist istället. 

Tänkte bara lägga upp den här uppdateringen lite snabbt, innan jag skriver ett finare inlägg om villaavslutningen. Jag hade tänkt säga att ni kan förvänta er mera kvalitativt innehåll i fortsättningen, men eftersom att jag känner mig själv är det inget jag kan lova...men vi kan ju hålla tummarna iallafall!
Ja... länge tog det innan jag gick tillbaks till mitt...inte så kvalitativa innehåll. Men det kanske blir bättre, vi får bara fortsätta att hoppas!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress