Amanda Sandvik

Jeppis, Pleppo, och julkatt.
I fredags så for jag, Moa, och Stella iväg till Vasa för att se Pleppo 2. Jag var så taggad på att se hur allt började se ut i slutändan och jag blev verkligen inte besviken! Rekommenderar varmt åt alla att gå och se. 
Då jag gick mot busstation så var himlen alldeles rosa och jag försökte fånga det på bild, men ni vet hur kameran inte tycker om att fånga sanningen ibland.
 
Efter att showen var slut så for vi hem till Vörå för att äta yoghurt och sova i mitt superkalla rum. Så kan man också spendera sin fredagkväll. På lördagen så sprang jag efter min katt Poppy hela dagen för att försöka få hennes kärlek. Men ni vet hur katter är.
Kan man starta en mammablogg för sin katt förrästen? För jag skulle dö av lycka om jag fick mammablogga om mina katter. 
 
Sen så hoppade vi på bussen hem till Jeppis och jag lyckades som den underbart lyckade individen jag är lämna min telefon hemma. Japp... jag glömde min telefon i en annan kommun. Så väl hemma i lägis så kollade jag några avsnitt Skam och var besviken på mig själv. Ni vet då man ger upp allt hopp om sig själv och bara vill gå i ide? För så kände jag en stund igår. 

Men det bästa med helgen är nog att jag fick träffa Elin igen!! Hemma från Stockholm och allt. Jag har saknat alla mina vänner som har varit borta så länge nu och jag är så jäävla glaad att de kommer hem för en stund. Jag tror inte att ni förstår. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress