Amanda Sandvik

Jag är tillbaka (med världens längsta inlägg)
Hej, alla mina tre läsare (shoutout till er)! Jag är tillbaka efter en liten sommarpaus. Sedan jag hörde av mig sist har jag varit hos mormor i Sverige, besökt stranden, cyklat, och degat. Eftersom det har varit en så lång paus tänkte jag skriva av mig lite och berätta om vad jag har gjort.
 
Som jag har nämnt nu några gånger har jag spenderat lite tid i grannlandet hos min fina mormor! Det är alltid såå skönt att få åka dit och slappna av lite. Hon har en sjukt fin trädgård som är jätteskön att sitta och läsa i, eller bara äta smultron. Landskapet där i Höga Kusten är så annorlunda än här i Pampas. Berg och sånt gott. Om jag inte satt och myste i trädgården, eller solade och lyssnade på podcasts så var jag antagligen på simäventyr med kusinen, besökte Ikea för första gången, loppisfyndade, eller läste min första Kepler. Kepler är annars sjuukt bra på dethär med spännande skrivande. Åt typ upp Hypnotisören med ögonen på en sekund, kändes det som. Sidorna bara nyoooom, och så var det slut. Så tacksam att jag har en så bra mommo som jag får komma och bo hos!
Lite bilder från mobilen som INTE ALLS visar hur fint det är där. Inte så gott på den. Men lite, lite gott. Jeansen som syns lite på två bilder är loppisfynd, likasom de riktigt rimliga vita adidas'en (???). Hittade också en jensjacka och ett par svarta Superstars, svenska loppisar levererar ALLTID.
Sen har vi lite fina snapchats som Liz har fångat. Den första är från Ikea, då jag prövade en snäck-hatt. Snäckig eller skitig??? U decide. Sen var vi på äventyr på en gräsplätt för att ta panoraman. Den sista bilden är en text från en toalett vid ett bröllop där vi jobbade en kväll. Kan någon förklarar VARFÖR JAG RELATERAR SÅ HÅRT MED DEN DÄR SPOLKNAPPEN??!! Anyways, jag är spolknappen.
Vädret var väldigt snabbväxlande. Ena sekunden var det soligt och hett som Satan själv skulle ha hostat en i ögonen, sen plötsligt kunde det åska och ösregna en stund. Sådär typiskt sommarväder alltså, men mest var allting gott!

På tal om hetta & väder, och min spontana jämförelse, jag ÄLSKAR VÄRME! Jag brukar ofta när värme kommer på tal säga att "ja sko helst kåokas". En kittel över öppen eld är semesterdestinationen jag drömmer om. Sen så är jag världens sämsta tumblrgirrlll och ogillar oväder starkt. Åska är INTE KUL, INTE FUN AND QUIRKY. REGN är INTE MYSIGT. OKEJ?!  Anyways, igår var första gången på hela sommaren jag kände att det blev liite för varmt när jag skulle sova. Vi hade varit vid Storsand på dagen, jag, mamma och bröderna, så då var ju allt helt kul med värmedöden. Men jag kände mig som en kyckling i en tryckkokare när jag låg i sängen sen på natten. Den liknelsen kommer från när jag såg på Masterchef tidigare idag. Om någon undrade.
 
Sen sådär annars har jag cyklat en hel del, har kört 50 km två gånger nu! Jag och pappa ska cykla Botniacykligen på lördag så jag övar cykelmusklerna och arbetar in cykelbyxorna till max. Pappa är min alldeles egna PT. Han har cyklat dethär loppet flera gånger, den längre sträckan till och med. Men jag är en babycyklist (än så länge). Så pappa får hänga med på den kortare, tills vidare. Det som är lite jobbigt med cykling är att man får så ont i röven av att sitta så länge, och fallrisken. Förra veckan hade jag mitt första fall, jag skrapade upp ett fult sår på axeln och hade ont i musklerna en stund. Passligt till Jeppisdagshelgen. Jag hade tänkt lura folk att jag höll på att bli en zombie, men insåg att jag inte är fucking lame.
 
Jeppisdagarna var kul de också! Fick spendera lite tid i lägis, och ännu mera tid med vännerna. #feelingblessed. 
 Lite bilder på smink från fredagen. Hann tyvärr inte ta bättre bilder, looken var supercute tho (enligt mig själv). Jag använde House of Lashes fransar i Siren, tjuusiga som få! Sen ska jag skriva en öppen ursäkt till Moa för att jag stal din jacka hela helgen. Den ligger i mitt kök. Den mår bra, jag lovar.

Nu ska jag se på Black Swan och kanske äta lite blomkålsvingar...eller kanske glass? Nå, I will be eating and watching a movie in bed. For my international followers from Närpes. Peace out från er allas favorit brynlösa livsälskare! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress