Amanda Sandvik

Födelsedagsönskningar och lite andra tankar
Snart, det vill säga exakt 35 dagar, är det min födelsedag. Jag gillar att fylla år, inte för att jag någonsin riktigt firat min födelsedag något storslaget. Det är lite kul att ha en egen dag liksom. Amandadagen. Då måste ju folk bry sig om en lite extra. Det är lag. Då får man äta cake och ha det mysigt. På Amandadagen. Jag tror att jag har lyssnat för mycket på Kanye idag, kräver egna dagar och så.

Men på födelsedagar får man ibland presenter. Det kan ju vara trevligt. Jag gillar saker. Speciellt då jag får dem gratis av folk jag tycker om som jag inte utnyttjar för presenter på min födelsedag. Lovar. Men jag  har funderat på vad jag önskar mig i födelsedagspresent i år. Jag brukar alltid glömma det då det närmar sig presenttider. Så nu har jag komponerat en liten bild med grejs jag gillar lite grann, som inspiration till mig själv och kanske någon annan. Förutom det på bilden så önskar jag mig en matberedare, men den passade inte riktigt in i bilden så den fick inte vara med. Och vegansk vitchoklad, och CLIF-bars i smaken White Chocolate Macadamia Nut. Och ett 10 000 euros presentkort till Arnolds. Minst.
1. Post Milk Generation T-shirt från Oatly 2. La Splash's läppstift i färgen Ghoulish 3. Jumpsuit från H&M 4. Läppstift från Sleek i färgen Birthday Suit (ehehe) 5. Cream Contour Kit från Makeup Revolution  6. Sleek's  Solstice highlight palett 7. Collegetröja från adidas 8. Anastasia Beverly Hills So Hollywood Illuminator

Det finns såklart tusen saker till jag skulle vilja ha. Kommer säkert göra en uppdatering med bara ögonskuggspaletter. Det finns så många fiinaa, och jag jobbar på att bygga upp min sminkkollektion för att kunna göra frilansjobb i framtiden.

På tal om smink. Man skulle ju tro att en person som jag som har till synes ytliga intressen skulle bry sig om hår och kläder. Vilket jag gör till en viss mån. Men jag är en sminktjej. Hår och kläder kommer lite där efter. Jag troor dock att min stil håller på att ändras. Jag var lite sötare förr, nu vill jag vara HIPP, COOL OCH STREEEET. Jag gillar hoodies och snygga t-shirts. Men också lite söta pastelliga byxdressar. MEN jag gillar också att se ut som en liten hippie från början av 70-talet. Jag kom ingenstans med det här. Äsch då. Men vi ses någon annan gång mina bros, hadeeeee!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress