Amanda Sandvik

Nude Dude produktrecension
I det här inlägget tänkte jag göra en liten produktrecension/första intryck av paletten Nude Dude av märket the Balm. Jag beställde denna för någon vecka sen eftersom att den var på rea och jag var sjuk och tyckte synd om mig själv. 

Jag vet själv att jag är lite sent ute med den här produkten, den har ju varit ett stornamn i sminkvärlden under en längre tid. Men jag har inte haft den före nu så jag har inte kunnat reviewa den före nu. So deal w it. #kränkt

Paletten innehåller tolv matta och skimmriga ögonskuggor i ett ganska neutralt färgschema. Ögonskuggorna är inte jättestora, men för orginalpriset 45 euro (och speciellt fö reapriset på ca. 25 euro typ), tycker jag att de får vara så. Designen på paletten är jättesöt, som de flesta av the Balm's produkter.
När det kommer till formulan på produkten var jag först kluven. Produkten är lättarbetad och väldigt "mjuk" om man säger så. Det kan dock vara lite smulig i sjävla behållaren om man inte är försiktig med borsten. Men sålänge man inte mördar paletten med sminkborsten lär man klara sig bra. Jag hade önskat lite mera liv i de rosa tonerna, eftersom att jag är i en period där jag storgillar rosa/rött ögonsmink. 
Jag parade ihop sminkningen med ett läppstift (som ser riktigt sorgligt ut i dessa bilder) från La Splash och en vingad eyeliner. Färgen "Fabulous" som jag trodde skulle vara en matt gräddvit var en jättefin ljus, guldig färg som jag kommer använda sönder på brynbenet och inre ögonlocket.
Detta är helt enkelt en prisvärd och superfin palett med användbara nyanser. Köp den om du har tid och pengar. Gr8 m8, r8 8/8
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress