Amanda Sandvik

Life of Finno McFinnface
Jag har funderat på en sak. Senast igår under Eurovision. Hur har folk inte hela ansiktet fullt av finnar? HUR? Ge mig svar. Jag har varit lyckligt lottad och haft väldigt lättskött hy under mitt liv, tills förra året. Holy shieet man, it got wild. Jag fick min första finne på nian, PÅ NIAN. Jag hade blivit ledd av min kropp att tro att jag bara är blessed med gudomlig hy, men NEJ. Jag kan inte säga att jag inte är bitter, för det är jag.
 
Mina problemområden är pannan och tinningarna. As one may see. Tinningarna är förjävliga tbh, för de gör så ont och är röda som om de inte hade något annat val. Och det hjälper inte ens med smink, min foundation är för det första fel färg efter att jag har fått litelite färg av solen. Och så täcker den skitdåligt.

Men nu har jag tagit tag i saken. Jag ska bli finnfri, puberteten kan fuck off, jag har övertaget nu. Med hjälp av Mask of Magnaminty från Lush ska det gå. Det SKA gå. På de senare bilderna har jag använt den ett par gånger redan, och jag tror den hjälper? Det känns iallafall bättre. Kom ihåg att jag har foundation på den övre och har bara hud på den nedre.
Jag skulle kunna skriva hela inlägg om min kärlek till Lush, men det är en historia för en annan gång. Den här är jättefräsch och kylig mot huden, man känner sig som en ny människa efter användning. Och så är den inte ens dyr. Den är större än de färska ansiktsmaskerna, och lite dyrare, men inte mycket. Lite kul liksom.

Nu ska jag göra mig redo för att sova, har hört att sömn är bra för att inte se död ut. Så det ska jag pröva, kan göra en review på det också om ni vill. Like, comment and subscribe.