Amanda Sandvik

Fotokurs och kaffetår.
Nu är jag här igen!

Efter en helg med glögg, Dr. Phil, och körlektioner med pappa är jag...inte så på G egentligen, men hörni, det är okej att inte alltid vara på topp!

Känns mycket bättre efter att få ha umgåtts med braisar i skolan och haft en produktiv dag. Jag har märkt med mig själv att jag ofta mår bättre bara jag orkat ta mig ut och göra något tillsammans med andra. Rated BK för Bästa Kompisarna. 
 
Det här collaget kallar jag "Amandas Onöjda Vänner". Det är mest Stella som är onöjd tho. Liksom kolla hur lite hon vill hålla i reflektorn. Ledsen i ögat.

Idag har vi fixat majoriteten av jobbet till fotokursen, det var riktigt kul och givande! Imorgon blir det för SAM girlsen att jobba röven av oss inför UF-mässan i Campus på onsdag. Klockan 10-14 (typ) kommer ni kunna ta del av våra produkter och vårt företag, kom in och titta va!
 
 
Sen så blev det affekaffe. Som egentligen var i färg, men Moas halva överexponerade ansikte kändes väldigt dramatiskt. Så ni vet, affekaffe i min egen konstnärliga tolkning. Egentligen så har jag slutat dricka kaffe, eftersom det blir ångest central i huvudet ofta efteråt. Men det är ju så gott, och ibland går det bra...Så man får hoppas och satsa när man väl tar en kaffekopp. Blir antagligen en extra tur till After Eight än ikväll, om jag får mina kära vänner med. ska jag inte dricka kaffe. Kanske.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress