Amanda Sandvik

Amandas Hatlista

Hej igen alla mina härliga bloggvänner!
Ursäkta sliskpositiviteten, men den kommer jämnas ut, för här kommer HATLISTAN!
(Tog frågorna från Linn Jung's blogg, vet inte om det finns olika versioner men det finns det säkert, jag tog denhär iallafall.)

Min äckligaste mat

Nå, jag är ju vegaaaan, så det jag verkligen inte stoppar i mig så är ju kött och mejeriprodukter. Men alltså något som ger mig dåliga vibbar i hela kroppen är skolans champinjon"soppa". More like blako sås om du frågar mig.

 

Fika jag helst inte fikar
Jag äter verkligen det mesta i fikaväg. Men jag är ju vegaaan så jag måste tyvärr tacka nej till en hel del fika, så ändrade statementen lite. Men hörni, jag äter allt med socker i. Mazariner kan dock försvinna långt bort helst.

 

Hatväder
BLÅST. 

 

TV-program jag aldrig skulle titta på
Wheeler fucking Dealers. Och det mesta på finsk TV faktiskt...

 

Då tappar jag humöret helt och hållet
Alltså då jag hör folk kläcka ur sig rasistiska, sexistiska och queerfobiska kommentarer så blir jag så förbannad att det känns som att jag skulle kunna tuppa av om jag inte gör något. Och då jag inte får i mig mat och hinner bli riktigt hungrig.

 

Sämsta musiken
Dansband, jättehård metal, 90-tals eurodance, alltså fyfan för eurodance. Huvvadåda.

 

Värsta tiden på dygnet
Tidigt på morgonen då det är kallt och förjävligt och solen är flera timmar bort. Livsmotivationen försvinner på 0.5 sekunder.

 

Mitt sämsta humör
Då jag är trött/hungrig och förvandlas till personen i en Snickersreklam, före den fått sin Snickers, och snäser åt min stackars pojkvän, som är den snäsattackerna oftast råkar falla på. #SoriAkke

 

Sämsta sakerna jag har
Min jätterosa e.l.f concealer som jag köpte i all hast. Eller alla mina H&M kläder. #softkapitalism

 

Värsta personlighetsdragen
Förlåt, men jag orkar inte med personer som bara klagar och klagar. Liksom nog är jag relativt gnällig själv ibland, men någon måtta finns det väl... Sen så gillar jag inte heller folk som inte kan lyssna på någon annan än sig själv, och inte bryr sig om någon annan heller. 

 Bjuder på mitt mest konfunderade ansikte. Ni kan liksom föreställa er detta ansiktsuttryck medans ni läser listan tänkte jag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress